reklama
adziorek
Fanka BB :)
Wszystko jest okej najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela
Najważniejsze ze wszystko wporzadku mi ostatnio tez lekarz powiedział ze za bardzo spanikowalam ale w sumie miałam gdzieś to co mówi tylko chciałam byc pewna ze wszystko ok z maluszkiem oni dietylowy rzeczy juz pewnie naoglądali ze krwawienie w ciąży nie robi na nich wrażenia
salatkaOwocowa
Nie wiem, mi tak powiedziała ze lekarz nie wiedział o ciazyNo to widocznie jak kardiolog przewidywał jej leki na serce na pewno widział ze jest w ciąży to może te leki nie szkodzily
salatkaOwocowa
Jak dobrze ze wszystko ok ale ja tez dwa razy w nocy zobaczyłam krew. Ale nie byl to aż taki szok dla mnie bo plamilam caly czas. Myslaalm i myślałam i wymyśliłam ze napewno przez ten aplikator do luteiny... Zaczelam tabletki aplikować palcem i krwi juz nie maWszystko jest okej najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela
92Tynka92
Agacia super że wszystko jest dobrze. Ale nam te maluchy zapewniają emocje od samego początku. Aż strach co to będzie przy porodzie he he.
Ja się pochwalę. Kupiłam dwa nowe piękne biustonosze. Jestem mega zadowolona bo czuje się w nich świetnie. U mnie 9 tc a ja z rozmiaru 75D wyskoczyłam na 75G(biały) i 75E(czarny). Nigdy w życiu takich piersi nie miałam. Nie wiem co to będzie do końca ciąży.
Ja się pochwalę. Kupiłam dwa nowe piękne biustonosze. Jestem mega zadowolona bo czuje się w nich świetnie. U mnie 9 tc a ja z rozmiaru 75D wyskoczyłam na 75G(biały) i 75E(czarny). Nigdy w życiu takich piersi nie miałam. Nie wiem co to będzie do końca ciąży.
może pomyśl nad jakimś biznesem z tym związanym hehe chetnie bym zobaczyla jakies inne owoce Twojej pracy o ile masz jakies fotki/chce Ci sie pokazywac :-)
właśnie z tego żyłam przez 7 lat mając własną firmę
Teraz ja zamknęłam i narazie szyje dla siebie. Nie mam aktualnie siły siedzieć po nocach i jeździć po targach co weekend .
Szylam torby, nerki, czapki, zabawki, kocyki.
Teraz dla siebie ciuszki mąkę i duże
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Agaaacia
A co dopiero jak beda nam rosnac hehe moja mama caly czas mi powtarzala zobaczysz jak bedziesz miala swoje dzieci teraz ja doskonale rozumiem a to malenstwo jeszcze w brzuszkuAgacia super że wszystko jest dobrze. Ale nam te maluchy zapewniają emocje od samego początku. Aż strach co to będzie przy porodzie he he.
reklama
Wszystko jest okej najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela
Super ze wszystko ok i masz prawo panikować lepiej tak niż nie panikować i za późno reagować
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom