reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Wszystko jest okej :) najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem :) lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela :)

Najważniejsze ze wszystko wporzadku :) mi ostatnio tez lekarz powiedział ze za bardzo spanikowalam ale w sumie miałam gdzieś to co mówi tylko chciałam byc pewna ze wszystko ok z maluszkiem :) oni dietylowy rzeczy juz pewnie naoglądali ze krwawienie w ciąży nie robi na nich wrażenia :)

ganngox19445go7d.png

Wszystko jest okej :) najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem :) lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela :)
Jak dobrze ze wszystko ok:) ale ja tez dwa razy w nocy zobaczyłam krew. Ale nie byl to aż taki szok dla mnie bo plamilam caly czas. Myslaalm i myślałam i wymyśliłam ze napewno przez ten aplikator do luteiny... Zaczelam tabletki aplikować palcem i krwi juz nie ma:)

Agacia super że wszystko jest dobrze. Ale nam te maluchy zapewniają emocje od samego początku. Aż strach co to będzie przy porodzie he he.

Ja się pochwalę. Kupiłam dwa nowe piękne biustonosze. Jestem mega zadowolona bo czuje się w nich świetnie. U mnie 9 tc a ja z rozmiaru 75D wyskoczyłam na 75G(biały) i 75E(czarny). Nigdy w życiu takich piersi nie miałam. Nie wiem co to będzie do końca ciąży.

może pomyśl nad jakimś biznesem z tym związanym hehe :D chetnie bym zobaczyla jakies inne owoce Twojej pracy o ile masz jakies fotki/chce Ci sie pokazywac :-)

;) właśnie z tego żyłam przez 7 lat mając własną firmę
Teraz ja zamknęłam i narazie szyje dla siebie. Nie mam aktualnie siły siedzieć po nocach i jeździć po targach co weekend .
Szylam torby, nerki, czapki, zabawki, kocyki.
1474202758-xobxzb.jpeg
1474202768-dnbb2a.jpeg
1474202776-b5iht0.jpeg

Teraz dla siebie ciuszki mąkę i duże ;)
1474202805-pypzi0.jpeg
1474202812-eobion.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agacia super że wszystko jest dobrze. Ale nam te maluchy zapewniają emocje od samego początku. Aż strach co to będzie przy porodzie he he.

Ja się pochwalę. Kupiłam dwa nowe piękne biustonosze. Jestem mega zadowolona bo czuje się w nich świetnie. U mnie 9 tc a ja z rozmiaru 75D wyskoczyłam na 75G(biały) i 75E(czarny). Nigdy w życiu takich piersi nie miałam. Nie wiem co to będzie do końca ciąży.
A co dopiero jak beda nam rosnac hehe :) moja mama caly czas mi powtarzala zobaczysz jak bedziesz miala swoje dzieci teraz ja doskonale rozumiem a to malenstwo jeszcze w brzuszku ;)

reklama

Super ze wszystko ok i masz prawo panikować lepiej tak niż nie panikować i za późno reagować :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry