reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

;) właśnie z tego żyłam przez 7 lat mając wlanie firmę
Teraz ja zamknęłam i narazie szyje dla siebie. Nie mam aktualnie siły siedzieć po nocach i jeździć po targach co weekend .
Szylam torby, nerki, czapki, zabawki, kocyki.
1474202758-xobxzb.jpeg
1474202768-dnbb2a.jpeg
1474202776-b5iht0.jpeg

Teraz dla siebie ciuszki mąkę i duże ;)
1474202805-pypzi0.jpeg
1474202812-eobion.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Podoba mi się ta nerka z tym folklorystycznym motywem :)
A co do ciuszkow to są absolutnie cudowne :)))

reklama
;) właśnie z tego żyłam przez 7 lat mając wlanie firmę
Teraz ja zamknęłam i narazie szyje dla siebie. Nie mam aktualnie siły siedzieć po nocach i jeździć po targach co weekend .
Szylam torby, nerki, czapki, zabawki, kocyki.
nie szkoda Ci? te Twoje cuda są cudne a sprzedaz internetowa?

Wszystko jest okej :) najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem :) lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela :)
suuuper !

nie szkoda Ci? te Twoje cuda są cudne a sprzedaz internetowa?

suuuper !

Troszkę ...ale teraz cieżko wyżyć z rękodzieła i jeszcze płacić miesięcznie wszystkie opłaty...za duże koszty utrzymania firmy do zysków, jak wszystko robi sie samemu. Jak zaczynałam było inaczej/łatwiej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mijaki ,rozumiem ale twoje rzeczy sa na prawde bardzo fajne i niepowtarzalne.. nigdy nie widziałam takiego towaru na targowiskach.Wiem ,co znaczy wstawac o 4 rano aby wyrobic sie z wystawieniem towaru...Co prawda ja to robiłam sezonowo i tylko 2,3 dni w tygodniu ,ale pózniej przygotowanie towaru na nastepny raz itd ,a jesli ty sama to wszystko szyjesz to się nie dziwie.,że masz dość .Koszty utrzymania działalności -tęz to znam .W tej chwili mam zawieszoną działalność ze wzgledu na opieke nad córką,ale trzeba coś pomyśleć jak to dalej zrobić... A ty masz teraz jakies ubezpieczenie i td?

reklama
Wszystko jest okej :) najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem :) lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela :)
W poprzedniej ciąży dostałam lutke dopoch. Bylam tak spanikowana że poprosilam o doustna. Teraz też mam lutke z tym aplikatorem i boję sie za każdym razem [emoji2]
Cieszę się ze wszystko dobrze

Do góry