reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

;) właśnie z tego żyłam przez 7 lat mając własną firmę
Teraz ja zamknęłam i narazie szyje dla siebie. Nie mam aktualnie siły siedzieć po nocach i jeździć po targach co weekend .
Szylam torby, nerki, czapki, zabawki, kocyki.
1474202758-xobxzb.jpeg
1474202768-dnbb2a.jpeg
1474202776-b5iht0.jpeg

Teraz dla siebie ciuszki mąkę i duże ;)
1474202805-pypzi0.jpeg
1474202812-eobion.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki cuda [emoji7]

reklama
Wszystko jest okej :) najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem :) lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela :)
Agacia - ja wkładam palcem i jako weteranka, bo to druga ciąża z luteiną, mogę Ci doradzić, by uniknąć infekcji - dezynfekcję palca spirytusem i krótkościete paznokcie :)
Super, że wszystko w porządku :)

Mijaki ,rozumiem ale twoje rzeczy sa na prawde bardzo fajne i niepowtarzalne.. nigdy nie widziałam takiego towaru na targowiskach.Wiem ,co znaczy wstawac o 4 rano aby wyrobic sie z wystawieniem towaru...Co prawda ja to robiłam sezonowo i tylko 2,3 dni w tygodniu ,ale pózniej przygotowanie towaru na nastepny raz itd ,a jesli ty sama to wszystko szyjesz to się nie dziwie.,że masz dość .Koszty utrzymania działalności -tęz to znam .W tej chwili mam zawieszoną działalność ze wzgledu na opieke nad córką,ale trzeba coś pomyśleć jak to dalej zrobić... A ty masz teraz jakies ubezpieczenie i td?

Cały czas myśle ale zbyt dużo rozwiązań w które nie trzeba na początek zainwestować niewiedzę.
Niestety w naszym kraju to trudne.
Uwielbiam to robić i chciała bym ...moze czas przyniesie możliwości.
Teraz musimy zainwestować w nowa przestrzeń bo "Kijance" juz niebawem zabraknie miejsca w brzuchu ;)
Tak zarejestrowałam sie w up

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dawno nie pisałam i niestety nie wszystko nadrabiam tak piszecie...

Uściski dla dziewczyn które straciły maleństwa. To takie nie sprawiedliwe... Przykro mi.

U mnie na tapecie przeziębienie. Najpierw cora teraz ja. Nie wiem co brać. Facet w aptece powiedział że *spam* to sam cukier i nie wart niczego. Kazał brać wit. C rutnoskorbin. Mnie najbardziej męczy katar. Zaraz mam zawalone zatoki i boli cała twarz i głowa. Masakra.
Co do skurczow no niestety nie powinno ich być ale lekarz mnie uspokoił i powiedział że nic się przez nie nie dzieje i narazie mogę być spokojna. Dzidzia rośnie ma 1.5 cm 8t. 2d. Trochę mało jak widziałam wasze dzidzie ale termin mi wyszedł z usg na 28.04 a z om na 27.04. Więc chyba nie jest źle. Do lekarza za miesiąc. Lekarka kazała odstawić luteine bo ona nie widzi potrzeby brania jej mimo że miałam krwawienie. Trochę się boję tak z dnia na dzień więc narazie biorę 1 dziennie. I też tym aplikatorem. Jak was dziś podczytalam to przyszło mi do głowy że może przez ten aplikator mam krew w moczu. Ponoć nie wiele ale była. Może ja coś sobie uszkadzam tym. Od jutra bez aplikatora i zobaczymy jak wyjdą wyniki.

Dziewczyny czy wy też macie czasami takie uczucie jakbyście nie były w ciąży? Ja dziś tak mam. Nie czuję brzucha ani piersi. Mdłości też już sobie poszły. Tylko lekko sutki bolą.
Dobra bo się rozpisalam. Życzę Wam spokojnej niedzieli i przespanych nocy.

Wszystko jest okej :) najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem :) lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela :)
No widzisz! :) ja od samego początku wkladam luteinę palcem :)

Agacia - ja wkładam palcem i jako weteranka, bo to druga ciąża z luteiną, mogę Ci doradzić, by uniknąć infekcji - dezynfekcję palca spirytusem i krótkościete paznokcie :)
Super, że wszystko w porządku :)
Tak, to jest bardzo ważne ☺ krotkie paznokcie bez zadziorkow, ja przed aplikacją myje ręce a szczegolnie palec mydlem antybaktetyjnym, trwa to juz 2 miesiace i odpukac nie bylo infekcji ani zadrapania ☺

Hej. Dawno nie pisałam i niestety nie wszystko nadrabiam tak piszecie...

Uściski dla dziewczyn które straciły maleństwa. To takie nie sprawiedliwe... Przykro mi.

U mnie na tapecie przeziębienie. Najpierw cora teraz ja. Nie wiem co brać. Facet w aptece powiedział że *spam* to sam cukier i nie wart niczego. Kazał brać wit. C rutnoskorbin. Mnie najbardziej męczy katar. Zaraz mam zawalone zatoki i boli cała twarz i głowa. Masakra.
Co do skurczow no niestety nie powinno ich być ale lekarz mnie uspokoił i powiedział że nic się przez nie nie dzieje i narazie mogę być spokojna. Dzidzia rośnie ma 1.5 cm 8t. 2d. Trochę mało jak widziałam wasze dzidzie ale termin mi wyszedł z usg na 28.04 a z om na 27.04. Więc chyba nie jest źle. Do lekarza za miesiąc. Lekarka kazała odstawić luteine bo ona nie widzi potrzeby brania jej mimo że miałam krwawienie. Trochę się boję tak z dnia na dzień więc narazie biorę 1 dziennie. I też tym aplikatorem. Jak was dziś podczytalam to przyszło mi do głowy że może przez ten aplikator mam krew w moczu. Ponoć nie wiele ale była. Może ja coś sobie uszkadzam tym. Od jutra bez aplikatora i zobaczymy jak wyjdą wyniki.

Dziewczyny czy wy też macie czasami takie uczucie jakbyście nie były w ciąży? Ja dziś tak mam. Nie czuję brzucha ani piersi. Mdłości też już sobie poszły. Tylko lekko sutki bolą.
Dobra bo się rozpisalam. Życzę Wam spokojnej niedzieli i przespanych nocy.
Ja mialam tak tylko jeden dzien i strasznie się martwiłam... Ale juz powoli objawy odchodzą... Marze o tym zeby nie miec bólu żołądka ani mdlosci:)

reklama
Mam nadzieje ze mnie żadne przeziębienie nie dosięgnie... Najbardziej martwię sie o córkę...

Mi wczoraj brzuszek wywalili, dzis wyglądam jakbym byla co najmniej w 4 miesiącu:) okrąglutki i do glaskania:)

Do góry