reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

;) właśnie z tego żyłam przez 7 lat mając własną firmę
Teraz ja zamknęłam i narazie szyje dla siebie. Nie mam aktualnie siły siedzieć po nocach i jeździć po targach co weekend .
Szylam torby, nerki, czapki, zabawki, kocyki.
1474202758-xobxzb.jpeg
1474202768-dnbb2a.jpeg
1474202776-b5iht0.jpeg

Teraz dla siebie ciuszki mąkę i duże ;)
1474202805-pypzi0.jpeg
1474202812-eobion.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki cuda [emoji7]

reklama
Wszystko jest okej :) najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem :) lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela :)
Agacia - ja wkładam palcem i jako weteranka, bo to druga ciąża z luteiną, mogę Ci doradzić, by uniknąć infekcji - dezynfekcję palca spirytusem i krótkościete paznokcie :)
Super, że wszystko w porządku :)

Mijaki ,rozumiem ale twoje rzeczy sa na prawde bardzo fajne i niepowtarzalne.. nigdy nie widziałam takiego towaru na targowiskach.Wiem ,co znaczy wstawac o 4 rano aby wyrobic sie z wystawieniem towaru...Co prawda ja to robiłam sezonowo i tylko 2,3 dni w tygodniu ,ale pózniej przygotowanie towaru na nastepny raz itd ,a jesli ty sama to wszystko szyjesz to się nie dziwie.,że masz dość .Koszty utrzymania działalności -tęz to znam .W tej chwili mam zawieszoną działalność ze wzgledu na opieke nad córką,ale trzeba coś pomyśleć jak to dalej zrobić... A ty masz teraz jakies ubezpieczenie i td?

Cały czas myśle ale zbyt dużo rozwiązań w które nie trzeba na początek zainwestować niewiedzę.
Niestety w naszym kraju to trudne.
Uwielbiam to robić i chciała bym ...moze czas przyniesie możliwości.
Teraz musimy zainwestować w nowa przestrzeń bo "Kijance" juz niebawem zabraknie miejsca w brzuchu ;)
Tak zarejestrowałam sie w up

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dawno nie pisałam i niestety nie wszystko nadrabiam tak piszecie...

Uściski dla dziewczyn które straciły maleństwa. To takie nie sprawiedliwe... Przykro mi.

U mnie na tapecie przeziębienie. Najpierw cora teraz ja. Nie wiem co brać. Facet w aptece powiedział że *spam* to sam cukier i nie wart niczego. Kazał brać wit. C rutnoskorbin. Mnie najbardziej męczy katar. Zaraz mam zawalone zatoki i boli cała twarz i głowa. Masakra.
Co do skurczow no niestety nie powinno ich być ale lekarz mnie uspokoił i powiedział że nic się przez nie nie dzieje i narazie mogę być spokojna. Dzidzia rośnie ma 1.5 cm 8t. 2d. Trochę mało jak widziałam wasze dzidzie ale termin mi wyszedł z usg na 28.04 a z om na 27.04. Więc chyba nie jest źle. Do lekarza za miesiąc. Lekarka kazała odstawić luteine bo ona nie widzi potrzeby brania jej mimo że miałam krwawienie. Trochę się boję tak z dnia na dzień więc narazie biorę 1 dziennie. I też tym aplikatorem. Jak was dziś podczytalam to przyszło mi do głowy że może przez ten aplikator mam krew w moczu. Ponoć nie wiele ale była. Może ja coś sobie uszkadzam tym. Od jutra bez aplikatora i zobaczymy jak wyjdą wyniki.

Dziewczyny czy wy też macie czasami takie uczucie jakbyście nie były w ciąży? Ja dziś tak mam. Nie czuję brzucha ani piersi. Mdłości też już sobie poszły. Tylko lekko sutki bolą.
Dobra bo się rozpisalam. Życzę Wam spokojnej niedzieli i przespanych nocy.

Wszystko jest okej :) najprawdopodobniej aplikatorem podraznilam szyjke macicy stad ta krew mam wkladac luteine paluszkiem :) lekarka zrobila ze mnie panikare na poczatku kojarzyla mi sie z taka zolza ale pod koniec nawet sie usmiechnela :)
No widzisz! :) ja od samego początku wkladam luteinę palcem :)

Agacia - ja wkładam palcem i jako weteranka, bo to druga ciąża z luteiną, mogę Ci doradzić, by uniknąć infekcji - dezynfekcję palca spirytusem i krótkościete paznokcie :)
Super, że wszystko w porządku :)
Tak, to jest bardzo ważne ☺ krotkie paznokcie bez zadziorkow, ja przed aplikacją myje ręce a szczegolnie palec mydlem antybaktetyjnym, trwa to juz 2 miesiace i odpukac nie bylo infekcji ani zadrapania ☺

Hej. Dawno nie pisałam i niestety nie wszystko nadrabiam tak piszecie...

Uściski dla dziewczyn które straciły maleństwa. To takie nie sprawiedliwe... Przykro mi.

U mnie na tapecie przeziębienie. Najpierw cora teraz ja. Nie wiem co brać. Facet w aptece powiedział że *spam* to sam cukier i nie wart niczego. Kazał brać wit. C rutnoskorbin. Mnie najbardziej męczy katar. Zaraz mam zawalone zatoki i boli cała twarz i głowa. Masakra.
Co do skurczow no niestety nie powinno ich być ale lekarz mnie uspokoił i powiedział że nic się przez nie nie dzieje i narazie mogę być spokojna. Dzidzia rośnie ma 1.5 cm 8t. 2d. Trochę mało jak widziałam wasze dzidzie ale termin mi wyszedł z usg na 28.04 a z om na 27.04. Więc chyba nie jest źle. Do lekarza za miesiąc. Lekarka kazała odstawić luteine bo ona nie widzi potrzeby brania jej mimo że miałam krwawienie. Trochę się boję tak z dnia na dzień więc narazie biorę 1 dziennie. I też tym aplikatorem. Jak was dziś podczytalam to przyszło mi do głowy że może przez ten aplikator mam krew w moczu. Ponoć nie wiele ale była. Może ja coś sobie uszkadzam tym. Od jutra bez aplikatora i zobaczymy jak wyjdą wyniki.

Dziewczyny czy wy też macie czasami takie uczucie jakbyście nie były w ciąży? Ja dziś tak mam. Nie czuję brzucha ani piersi. Mdłości też już sobie poszły. Tylko lekko sutki bolą.
Dobra bo się rozpisalam. Życzę Wam spokojnej niedzieli i przespanych nocy.
Ja mialam tak tylko jeden dzien i strasznie się martwiłam... Ale juz powoli objawy odchodzą... Marze o tym zeby nie miec bólu żołądka ani mdlosci:)

reklama
Mam nadzieje ze mnie żadne przeziębienie nie dosięgnie... Najbardziej martwię sie o córkę...

Mi wczoraj brzuszek wywalili, dzis wyglądam jakbym byla co najmniej w 4 miesiącu:) okrąglutki i do glaskania:)

Do góry