reklama
jooo_asia
Fanka BB :)
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
Coś w tym jest bo ja mam duże problemy ze snem jak księżyc jest w pełni...Marihuanę?! [emoji44] [emoji44] [emoji44] [emoji44]
Podobno w pełnię kobiety w ciąży zle sypiaja [emoji2]
Anjouek
Ja uwielbiam szyć szyje od lat i też tak ubieram ostatnio swoje dzieciaki, choć przez lata powstawało więcej toreb, nerek, czapek, prostych rzeczy, ciuszki od niedawna.
może pomyśl nad jakimś biznesem z tym związanym hehe chetnie bym zobaczyla jakies inne owoce Twojej pracy o ile masz jakies fotki/chce Ci sie pokazywac :-)
jooo_asia
Trzymam kciuki!!! :*Pojechalam do innego szpitala bo bylam tak nerwowa ze pogadac ze mna nie szlo i odraxu placz. Czekam w kolejce. Mam mega stracha zawal normalnie
Anjouek
Pojechalam do innego szpitala bo bylam tak nerwowa ze pogadac ze mna nie szlo i odraxu placz. Czekam w kolejce. Mam mega stracha zawal normalnie
będzie dobrze ! pisz jak już bedziesz cos wiedziala )
April7
Będzie dobrze!Pojechalam do innego szpitala bo bylam tak nerwowa ze pogadac ze mna nie szlo i odraxu placz. Czekam w kolejce. Mam mega stracha zawal normalnie
reklama
Cyntia85
Wiesz co no ja chyba bym się wstydziła przyznać że ze palilam w ciąży i jeszcze przez całe kp... szok szok szok! I tak się zastanawiam bo znam kilka kobiet które wlansie paliły przez okres ciąży i palą przy kp że niby gin mówią że lepiej palić niz z dnia na dzień rzucić bo to szok dla organizmu.. no jaka to prawda chyba, dlaczego ja lubiąca sobie zapalić raptem rzuciłam fajki właśnie z dnia na dzień?
Taaaaaaaa. A kto mówi o rzuceniu z dnia na dzien. Dlaczego nie rzucaja stopniowo? Nie, bo przecież lepiej palic...