manki3
Fanka BB :)
Jabyłam u dentysty z okazji skończonych 6 tygodni co prawda tylko na wymianie plomby, ale coś ekstra trzeba było uwiercic jeszcze... w każdym razie bez normalnego znieczulenia mi robił, tylko czymś psiknal, co dało podobny efekt. Naprawdę się zdziwiłam, że tak skutecznie można zieczulic bez klocia.Ja też mam niskie ciśnienie ale to raczej u mnie zawsze tak było. Trochę zaczął boleć mnie ząb i to chyba od tego... W środę mam wizytę u dentysty - nie wiem czy już można leczyć zęby ale chyba będę musiała bo boli :/ Gdzieś czytałam że dentysta to dopiero po skończeniu 12go tygodnia ale nie wiem... zobaczymy co dentystka powie, a ja mam tylko nadzieję, że do środy mi się nie pogorszy i jakoś wytrzymam
Także o ile nie masz zęba do kanaliwego leczenia, a dentysta zaufany, to można w każdym momencie zęba leczyć, nie ma co się męczyć z bolacym.
U mnie też mdłości, praktycznie od rana do wieczora :/ za to apetyt dzisiaj mam wybitny, zezarlabym konia z kopytami, dosłownie! Tak mi się miecha chce bez przerwy!