reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Co do dentysty, mi ostatnio powiedziała, że co da się robić bez znieczulenia, to bez problemu. Zęby, które są do znieczulenia to nie zrobi mi do skonczonego 3miesiaca.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry ;)

Ja już w pracy...jest masakra. Mam straszne mdłości, ledwo siedzę na fotelu. Dziewczyny które chodzicie do pracy...jak Wy to robicie??? :(

No ciężko jest... Osiem godzin siedzę i obsługuję kilkudziesięciu interesantów i tyle samo telefonów. Atrakcją jest dla mnie wyjście do wc, można nogi rozprostować... Dziś dyżur do 18.00, więc 10,5 h pracy...
Mama w ciąży może tyle pracować? [emoji50]

w57vskjog7p17owg.png

U mnie z samopoczuciem różnie bywa... :) Wczoraj zero mdłości, fajnie, super, dzisiaj znowu tragedia... Nie mogę patrzeć na mięso, wędliny itd, ciągle bym jadła twarożki [emoji1] Jeszcze troche i II trymestr, mam nadzieję, że będzie lepiej :)

w57vskjog7p17owg.png

Witam! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty xD
Ja mam na 14 juz sie nie moge doczekac,a zarazem stres lekki jest czy wszystko bedzie ok...
10,5h?! Rozumiem, ze pracodawca nie wie ze jestes w ciazy?
Mi do 2 trymestru jeszcze troche, ale juz blizej niz dalej hehe
Ja rano sniadanie muaze zjesc, najlepiej sprawdza sie kanapka z zoltym serem:)
Od kilku dni,chodza za mna frytki i walcze z nimi jak cholera:p
Wczoraj mialam chyba najgorszy wieczor do tej pory, herbata z imbirem niestety nie pomogla:( ale mamy nowy dzien, to moze bedzie lepiej a jeszcze jak usłysze serduszko... To juz wgle bede happy xD

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Co do dentysty, mi ostatnio powiedziała, że co da się robić bez znieczulenia, to bez problemu. Zęby, które są do znieczulenia to nie zrobi mi do skonczonego 3miesiaca.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

:o no co ty !!! ja ma do skończenia kanałowe 27.09 .... to chyba się jeszcze podowiaduje i przesunę.
Czemu dopiero po 3 miesiącu ?

Współczuje dziewczyny z ta pracą ja na szczęście mam ten komfort że pracuje w domu i rozdzielam sobie pracę w miarę moich sił i tak żeby się wyrobić.

Odebrałam badania :/ z połowy nic nie kumam :D

Dzień dobry ;)

Ja już w pracy...jest masakra. Mam straszne mdłości, ledwo siedzę na fotelu. Dziewczyny które chodzicie do pracy...jak Wy to robicie??? :(
Lucy ja chodzę do pracy nie ma mnie w domu wracam po 10 h ,rano musze ogarnąć 3 latka zawieźć do przedszkola, wracam do domu na godzine19,20 i trzeba jeszcze coś porobić, kwestia przyzwyczajenia ,dasz rade [emoji12] trzymam kciuki ,mi mdłości przeszły ale zasypiam na siedząca
miłego dnia

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

:o no co ty !!! ja ma do skończenia kanałowe 27.09 .... to chyba się jeszcze podowiaduje i przesunę.
Czemu dopiero po 3 miesiącu ?

Współczuje dziewczyny z ta pracą ja na szczęście mam ten komfort że pracuje w domu i rozdzielam sobie pracę w miarę moich sił i tak żeby się wyrobić.

Odebrałam badania :/ z połowy nic nie kumam :D
Bo do 3go miesiąca płód jest bardziej podatny na czynniki zewnętrzne, w tym leki itd.

w57vskjog7p17owg.png

Ja jestem w trakicie leczenia zębów, w tym kanałowe ale na razie mam sie wstrzymac i przyjsc po 3 mcu.. Najważniejsze ze nie boli, a lepiej nie narażać Maleństwa :)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry