reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ja też dostałam wtedy luteinę, a jak potem jak się powtórzyło to dostałam większą dawkę i od tamtej pory jest już ok :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
ok, trochę mnie pocieszyłaś, może u mnie też okaże się że wszystko ok .. :) przez to że raz poroniłam, a na dodatek choruję na niedoczynność bardzo przejmuję się każdym sygnałem :(

Nie martw się, napewno okaże się że wszystko jest ok. U mnie lekarz powiedział, że to może trochę na zapas, ale lepiej wcześniej niż jak będzie za późno :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny bolą Was dalej piersi ? Objawy macie dalej tam samo silne.

Mnie piersi zaczęły mocno bolec krótko po owulacji i bola do dzis tak samo mocno, szczególnie po bokach.
Nie mam jakis bardzo uciążliwych objawow. Czasem jest mi niedobrze i jestem mocno zmeczona. Czasem pobolewa mnie brzuch.

Dziewczyny bolą Was dalej piersi ? Objawy macie dalej tam samo silne.

Bolą mocno dalej ale trochę się przyzwyczaiłam już
dziewczyny, jestem przerażona... przed chwilą byłam siku i na papierze zobaczyłam bardzo długie pasmo brązowego śluzu .. co to może znaczyć?? boje się, że coś mogło się stać :(
Ja tak miałam od niedzieli i już wiem że to może oznaczać bardzo wiele rzeczy, od takich zupełnie naturalnych i bezproblemowych do tych patologicznych i najgorszych. Więc pokaż się szybko na ile to możliwe jakiemuś lekarzowi żeby określił co jest u Ciebie.

Nowy dzień nowe możliwości xD
Zrobiłam trochę alarm bo nagle pociekło ze mnie więcej niż wcześniej i dostałam mega bólu podbrzusza.
Lekarz zrobił usg przez brzuch bo stwierdził że może nie ma co poruszać nadmiernie szyjki macicy zrobił długie usg i jest ok, serduszko napitala ładnie :) i kolejna możliwość ( bez wykluczania poprzednich) gdzieś mi się trochę coś odkleiło stosunkowo dawno temu ale ze taki "bąbel odklejenia" może się przemieszczać więc pewnie dopiero teraz znalazł ujście i dopiero teraz stara krew że mnie schodzi. Mówi że teraz żadnego takiego ogniska nie znajduje więc pewnie wszystko się przykleiło dzięki temu lezeniu i mam leżeć dalej :D
No także impra o poranku na koniec dyżuru xD

aal - super wieści :)

Mnie cyce dalej bolą, mam takie nabrzmiałe. Ale nudności trochę mi ustąpiły, tzn. do 11-12 jest źle, a potem stopniowo się poprawia. Mam nadzieję, że już tak zostanie. Najgorsze , że 14-15 września jadę na delegację i mam nadzieje, że przynajmniej tak jak teraz będę się czuła, a nie gorzej, bo nic z wyjazdu nie skorzystam.
W poniedziałek idę do gina to poproszę o coś na mdłości.

Aal - powyzej wyzszych wartosci beta juz sie nie podwaja przeciez co 2 dni. Powyżej wartości 6000 podwaja sie nawet po 4 dniach.
SC20160903-093845.png
wiec nie zdziw sie jak sie nie podwoi. I to tez bedzie ok.

Załączniki

• SC20160903-093845.png
    SC20160903-093845.png
    28,4 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Ja odkąd zażywam dodatkowy progesteron, piersi bolą mnie o wiele bardziej niż wcześniej. Nie da się ich dotknąć. Nudności jak były są, ale przy luteinie jestem w stanie jeść. Jest postęp :D Do tego zawroty głowy i nadwrażliwość na zapachy. Wszędzie czuję cebulę....nie mogę otworzyć lodówki... masakra :p

aal - xD Podziwiam za dystans do siebie, uśmiałam się, ale w gruncie rzeczy dobrze że nic złego! Ja też miałam po dwóch dniach znowu małe plamienie, ale lekarz mi wcześniej powiedział że to tak krąży wydzielina, i że dopóki nie ma świeżej krwi, ostrej czerwonej jak przy miesiączce to nie ma powodu do obaw.

Do góry