reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Niezaleznie czy sie ma podwoic czy nie beda mi jej poziom oznaczac jutro ioceniac wzgledem wczorajszej :) a oni zdecyduja czy rosnie ok czy nie ok:)

reklama
Ja wczoraj nie moglam sie opędzić od mysli o pizzy, ale maz wrocil o 19:30, wiec chyba by sie upiekla na 22 :D

Mnie bola sutki, ale tylko podczas karmienia syna.
Mdli mnie mniej.
Niepokoi mnie tylko zanik kremowego sluzu.

Ja nawet nie skojarzyłam że napisałam o tym podwojeniu xD trochę za szybko chyba pisałam w emocjach ale spoko spoko dzięki za zwrócenie uwagi :)

Ja wczoraj nie moglam sie opędzić od mysli o pizzy, ale maz wrocil o 19:30, wiec chyba by sie upiekla na 22 :D

Mnie bola sutki, ale tylko podczas karmienia syna.
Mdli mnie mniej.
Niepokoi mnie tylko zanik kremowego sluzu.
Za na tez chodzi, pizza... Chyba dzisiaj sobie pozwolę!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Witam, nic nie pisałam bo trafiłam do szpitala, ogólnie powinnam być w 6 tc usg nic nie widać że wogole jest jaka kolwiek ciąża do tego mocne krwawienie beta w normie o 12 mają dac mi dac wyniki z dzisiejszego dnia. Jak nic nie będzie to ciąża pozamacicza

Witam, nic nie pisałam bo trafiłam do szpitala, ogólnie powinnam być w 6 tc usg nic nie widać że wogole jest jaka kolwiek ciąża do tego mocne krwawienie beta w normie o 12 mają dac mi dac wyniki z dzisiejszego dnia. Jak nic nie będzie to ciąża pozamacicza
Daj znac...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ojej... Trzymamy kciuki!

reklama
Do góry