reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Coś słyszałam, że osoby prowadzace dzialalnosc gospodarcza albo te, ktore sa krotko zatrudnione, sa czesciej kontrolowane [emoji52] jak np ktoś jest na L4 chodzącym i zus akurat nie zastanie tego kogoś w domu to co wtedy? :)

Zawsze mogłaś pójść się umówić do lekarza albo na wizytę do lekarza... jeśli masz leżące to musisz leżeć ... chodzące jest lepiej wytłumaczone ;) ale wizyta w przychodni jest najlepszym rozwiązaniem. ..
Ja prowadzę działalność od ponad 3 lat... ale teraz jesteśmy w trakcie przekształcania wiec tak jakby na nowo zatrudnienie... ale kontroli się spodziewam i podołać ;) najwyżej wstrzymają na dłuższy czas zasiłek... jestem przygotowana na to bo jak pisałam już miałam raz z nimi doczynienia ...

Lucy - teraz napewno będzie lepiej :)
Igusiad - super, że jest poprawa :)

Mnie piersi już mniej bolą, ale za to nudności i zgaga mi się nasiliły. I ciągle jestem śpiąca.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny, jestem przerażona... przed chwilą byłam siku i na papierze zobaczyłam bardzo długie pasmo brązowego śluzu .. co to może znaczyć?? boje się, że coś mogło się stać :(

reklama
Do góry