reklama
Zawsze mogłaś pójść się umówić do lekarza albo na wizytę do lekarza... jeśli masz leżące to musisz leżeć ... chodzące jest lepiej wytłumaczone ale wizyta w przychodni jest najlepszym rozwiązaniem. ..
Ja prowadzę działalność od ponad 3 lat... ale teraz jesteśmy w trakcie przekształcania wiec tak jakby na nowo zatrudnienie... ale kontroli się spodziewam i podołać najwyżej wstrzymają na dłuższy czas zasiłek... jestem przygotowana na to bo jak pisałam już miałam raz z nimi doczynienia ...
Agaaacia
Fanka BB :)
Mnie piersi bardzo krotko bolaly teraz lekko pobolewaja jak wstane ,jak zdejme stanik i wiadomo jak troche je podotykam
Milkchocolate
Ja mega duzo, spie... Doszły, lekkie mdłości zwłaszcza wieczorem.. A piersi bola troche mniej za to sutki sa nie do tkniecia.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Ja nie moge sie polozyc na brzuchu bo tak mi niewygodnie jesli chodzi o piersi. Ale poza tym nie bola. Za to reszta objawow tj mdlosci, slabosci i bole sa. Nie codziennie i z rozna intensywnoscia ale nadal jest kiepsko.
santinia
Lucy - teraz napewno będzie lepiej
Igusiad - super, że jest poprawa
Mnie piersi już mniej bolą, ale za to nudności i zgaga mi się nasiliły. I ciągle jestem śpiąca.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Igusiad - super, że jest poprawa
Mnie piersi już mniej bolą, ale za to nudności i zgaga mi się nasiliły. I ciągle jestem śpiąca.
santinia
Nie znaczy to od razu, że coś musiało się stać, ale lepiej zapytaj się lekarza. U mnie znaczyło o za niskim poziomie progesteronu.
i co Ci wtedy lekarz zalecił? bo ja póki co biorę luteinę 2 razy dziennie(bo raz już poroniłam i ginekolog mi zaleciła)Nie znaczy to od razu, że coś musiało się stać, ale lepiej zapytaj się lekarza. U mnie znaczyło o za niskim poziomie progesteronu.
reklama
jooo_asia