Tyle ile lekarzy tyle poglądów..posłuchaj sie swojego lekarza na pewno krzywdy Wam nie zrobi i wie co mówi ☺Ja od dwóch słyszałam że właśnie zmniejszać stopniowo. Kurcze teraz się martwię że może dziecku szkodze tym bromergonem...ale w sumie to taka malutka dawka jaka biorę...
reklama
Ale macie tempo dziewczyny! już 115 strona
Wczoraj odebrałam wyniki drugiej bety bo sie stresowałam, no i jestem spokojna bo jest 16500. Za pierwszym razem było 165. Dzisiaj niby 6tc2d. Pierwszą wizyte mam dopiero 8.09 wiec będzie wtedy 8 tc. Teraz jestem spokojna i myślę że ok bo przynajmniej bedzie coś widać Z objawów to wczoraj i dzisiaj cały dzień mnie mdli, i mam jakies problemy żołądkowe, do tego od początku piersi, sikanie i zmęczenie czyli standard Nie mam trochę siły na moją popołudniową pracę i nie wiem czy z niej nie zrezygnować...
Wczoraj odebrałam wyniki drugiej bety bo sie stresowałam, no i jestem spokojna bo jest 16500. Za pierwszym razem było 165. Dzisiaj niby 6tc2d. Pierwszą wizyte mam dopiero 8.09 wiec będzie wtedy 8 tc. Teraz jestem spokojna i myślę że ok bo przynajmniej bedzie coś widać Z objawów to wczoraj i dzisiaj cały dzień mnie mdli, i mam jakies problemy żołądkowe, do tego od początku piersi, sikanie i zmęczenie czyli standard Nie mam trochę siły na moją popołudniową pracę i nie wiem czy z niej nie zrezygnować...
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
aga- witaj :-)
Dziewczyny na zaparcia polecam duphalac jest bez recepty daje go moim dzieciakom , można w ciąży i podczas karmienia , polecam tez podnieś nogi w kibelku czyli położyć pod nie np jakiś kosz / wiaderko żeby pozycja była bardziej kucającs niż siedząca , bo przy mocnych zaparciach można sobie narobić hemoroidów
Sylwia- ja mam termin na 03.04 ale synka urodziłam tydzień przed terminem wiec może się okazać ze bede marcówką
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny na zaparcia polecam duphalac jest bez recepty daje go moim dzieciakom , można w ciąży i podczas karmienia , polecam tez podnieś nogi w kibelku czyli położyć pod nie np jakiś kosz / wiaderko żeby pozycja była bardziej kucającs niż siedząca , bo przy mocnych zaparciach można sobie narobić hemoroidów
Sylwia- ja mam termin na 03.04 ale synka urodziłam tydzień przed terminem wiec może się okazać ze bede marcówką
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
santinia
Fanka BB :)
A jak to jest z jedzeniem malin..lubie maliny a różnie pisza i mówia jedni ze można jeść a drudzy ze nie?
Maliny jeść można. To herbatka z liści malin jest szkodliwa
92Tynka92
Oldzia ja też jestem w kropce...pracuje po 12 h, czasami mam dwa dyżury pod rząd a nawet trzy. Nie chce ryzykować tym bardziej że non stop jestem na nogach w pracy. Zobaczę co mi powie ginekolog ale chyba chciałabym chociaż trochę zwolnienia na te najważniejsze początki ciąży.
aal
Lucy myślałam że na tyle szybko usunęłam post że nikt nie zdążył go przeczytać a jednak
Stwierdzam że ja jednak tu nie pasuje chyba ze swoim podejściem do życia ciąży chorób i śmierci czającej się na każdym kroku
Tynka, ja coś mam wrażenie że my z jednej branży jesteśmy ^^
Stwierdzam że ja jednak tu nie pasuje chyba ze swoim podejściem do życia ciąży chorób i śmierci czającej się na każdym kroku
Tynka, ja coś mam wrażenie że my z jednej branży jesteśmy ^^
reklama