reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja od dwóch słyszałam że właśnie zmniejszać stopniowo. Kurcze teraz się martwię że może dziecku szkodze tym bromergonem...ale w sumie to taka malutka dawka jaka biorę...
Tyle ile lekarzy tyle poglądów..posłuchaj sie swojego lekarza na pewno krzywdy Wam nie zrobi i wie co mówi ☺

reklama
Z tego co pamiętam z poprzedniej ciąży gdy kobietki pisały o malinkach,zawsze była mowa o herbatce z liści malin,że nie wolno_O samych owocach nie słyszałam,zawsze jadłam gdy miałam ochotę.

Alela taki mam zamiar właśnie. Chyba wie co robi. Na pewno nie jestem jego jedyna pacjentka, która brała bromergon i zaszła w ciążę żeby na mnie eksperymentować.

Ale macie tempo dziewczyny! już 115 strona :)
Wczoraj odebrałam wyniki drugiej bety bo sie stresowałam, no i jestem spokojna bo jest 16500. Za pierwszym razem było 165. Dzisiaj niby 6tc2d. Pierwszą wizyte mam dopiero 8.09 wiec będzie wtedy 8 tc. Teraz jestem spokojna i myślę że ok bo przynajmniej bedzie coś widać :) Z objawów to wczoraj i dzisiaj cały dzień mnie mdli, i mam jakies problemy żołądkowe, do tego od początku piersi, sikanie i zmęczenie czyli standard :) Nie mam trochę siły na moją popołudniową pracę i nie wiem czy z niej nie zrezygnować...

Oldzia90- jeśli możesz sobie pozwolić na rezygnację mimo rezygnacji z pensji to się nie zastanawiaj. Zdrowie Twoje i Malucha jest najwazniejsze

aga- witaj :-)

Dziewczyny na zaparcia polecam duphalac jest bez recepty daje go moim dzieciakom , można w ciąży i podczas karmienia , polecam tez podnieś nogi w kibelku czyli położyć pod nie np jakiś kosz / wiaderko żeby pozycja była bardziej kucającs niż siedząca , bo przy mocnych zaparciach można sobie narobić hemoroidów

Sylwia- ja mam termin na 03.04 ale synka urodziłam tydzień przed terminem wiec może się okazać ze bede marcówką

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oldzia ja też jestem w kropce...pracuje po 12 h, czasami mam dwa dyżury pod rząd a nawet trzy. Nie chce ryzykować tym bardziej że non stop jestem na nogach w pracy. Zobaczę co mi powie ginekolog ale chyba chciałabym chociaż trochę zwolnienia na te najważniejsze początki ciąży.

Lucy myślałam że na tyle szybko usunęłam post że nikt nie zdążył go przeczytać :p a jednak :p
Stwierdzam że ja jednak tu nie pasuje chyba ze swoim podejściem do życia ciąży chorób i śmierci czającej się na każdym kroku :p

Tynka, ja coś mam wrażenie że my z jednej branży jesteśmy ^^

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry