reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja od dwóch słyszałam że właśnie zmniejszać stopniowo. Kurcze teraz się martwię że może dziecku szkodze tym bromergonem...ale w sumie to taka malutka dawka jaka biorę...
Tyle ile lekarzy tyle poglądów..posłuchaj sie swojego lekarza na pewno krzywdy Wam nie zrobi i wie co mówi ☺

reklama
Z tego co pamiętam z poprzedniej ciąży gdy kobietki pisały o malinkach,zawsze była mowa o herbatce z liści malin,że nie wolno_O samych owocach nie słyszałam,zawsze jadłam gdy miałam ochotę.

Alela taki mam zamiar właśnie. Chyba wie co robi. Na pewno nie jestem jego jedyna pacjentka, która brała bromergon i zaszła w ciążę żeby na mnie eksperymentować.

Ale macie tempo dziewczyny! już 115 strona :)
Wczoraj odebrałam wyniki drugiej bety bo sie stresowałam, no i jestem spokojna bo jest 16500. Za pierwszym razem było 165. Dzisiaj niby 6tc2d. Pierwszą wizyte mam dopiero 8.09 wiec będzie wtedy 8 tc. Teraz jestem spokojna i myślę że ok bo przynajmniej bedzie coś widać :) Z objawów to wczoraj i dzisiaj cały dzień mnie mdli, i mam jakies problemy żołądkowe, do tego od początku piersi, sikanie i zmęczenie czyli standard :) Nie mam trochę siły na moją popołudniową pracę i nie wiem czy z niej nie zrezygnować...

Oldzia90- jeśli możesz sobie pozwolić na rezygnację mimo rezygnacji z pensji to się nie zastanawiaj. Zdrowie Twoje i Malucha jest najwazniejsze

aga- witaj :-)

Dziewczyny na zaparcia polecam duphalac jest bez recepty daje go moim dzieciakom , można w ciąży i podczas karmienia , polecam tez podnieś nogi w kibelku czyli położyć pod nie np jakiś kosz / wiaderko żeby pozycja była bardziej kucającs niż siedząca , bo przy mocnych zaparciach można sobie narobić hemoroidów

Sylwia- ja mam termin na 03.04 ale synka urodziłam tydzień przed terminem wiec może się okazać ze bede marcówką

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oldzia ja też jestem w kropce...pracuje po 12 h, czasami mam dwa dyżury pod rząd a nawet trzy. Nie chce ryzykować tym bardziej że non stop jestem na nogach w pracy. Zobaczę co mi powie ginekolog ale chyba chciałabym chociaż trochę zwolnienia na te najważniejsze początki ciąży.

Lucy myślałam że na tyle szybko usunęłam post że nikt nie zdążył go przeczytać :p a jednak :p
Stwierdzam że ja jednak tu nie pasuje chyba ze swoim podejściem do życia ciąży chorób i śmierci czającej się na każdym kroku :p

Tynka, ja coś mam wrażenie że my z jednej branży jesteśmy ^^

reklama
Do góry