reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Cześć wszystkim,chciałabym i ja dołączyć do grona mam spodziewających się pociechy w kwietniu 2017 r.Czytając posty mogę określić siebie jako emerytkę;).Mam 40 lat ,dzieci w wieku 20,17 i 2 latka i 4 miesiące. W sierpniu nieoczekiwanie okazało się że zostanę mamą po raz czwarty.Jest to dla mnie i męża tak duże zaskoczenie, że nadal nie możemy się otrząsnąć z szoku:szok:. Ciężko nam przyswoić tą informację. Na wizytę umówiłam się dopiero na 12 września ,gdyż w tej chwili przebywam w Belgii "na wakacjach" u męża ,który tutaj pracuje.Z objawów zaobserwowałam lekko bolące piersi i mdłości ,które mnie męczą przez cały dzień, a zwłaszcza popołudniami.Będzie mi miło jeśli przyjmiecie mnie do swego grona.

Dorota37 cudownie! 4 dzieci mi sie marzy[emoji3] ale narazie 2 przed 30ur, a pozniej zobaczymy[emoji3]

f2w33e3k36ya0e5o.png

reklama
Czytając posty mogę określić siebie jako emerytkę;).Mam 40 lat ,dzieci w wieku 20,17 i 2 latka i 4 miesiące. W sierpniu nieoczekiwanie okazało się że zostanę mamą po raz czwarty.

Witaj! Spokojnie, damy radę! Ja też noszę pod sercem czwarte dziecko. Mam 36 lat.
Witam również wszystkie pozostałe mamy, które do nas dołączyły!

A na zaparcia mam eliksir: rano, na czczo wypić szklankę przegotowanej ciepłej wody z połową soku z cytryny i łyżeczką miodu. Można dodać łyżeczkę oliwy.

Do góry