reklama
Kamilao34
Zaciekawiona BB
To może się przedstawię i jeżeli mogę to dołączę do Was. Mam na imię Kamila i mam 34l. Mam już córeczkę prawie 5 letnią. O nią staraliśmy się 3 lata a teraz o następne 2. Dwie kreski były dla nas niespodzianka, gdyż w tamtym miesiącu miałam być operowana bo miałam coś na jajniku. Lekarze zdecydowali dać mi miesiąc jak się nie wchlonie to laparoskopie. Czekałam na okres by iść na kontrolę ale się nie doczekalam hehehe. W niedzielę bolał mnie brzuch i się zmartwilam. Potem w poniedziałek i wtorek objawy oslably więc we wtorek byłam na IP. Był pęcherzyk 8mm i beta 2445 i miałam powtórzyć. Czekam teraz na usg ale to 6.09 bo wybieram się na urlop. Mam nadzieję że nie zaszkodzi dzieciatku wyjazdem. Należę do tych co się bardzo przejmują. :-) ale Was zanudzilam. Przepraszam
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
12h pracy to trochę za dużo , w ciąży możecie Maks 8 , może lepiej sobie odpocząć chociaż tydzień albo dwa , a potem zobaczyć wrócić albo nie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cyntia85
Fanka BB :)
Mam już bete 59996 [emoji5]
Alela - a ktory tydzien u Ciebie? U mnie 6 tydz 1 dz bylo prawie 56 000
April7
Sylwia - co za durna rada... Ginekolog Ci powiedziala, ze mozna jesc z krzaczka w ciazy? Matko. A co np z toksoplazmoza?
Duzo kobiet jej nie przechodzilo, a najprostsza droga jest jedzenie niemytych owocow i warzyw (oraz surowego mięsa) (z kotami to mit...).
Ja nie przechodzilam i miałam za radą gina kłaść szczególny nacisk na higienę jedzenia.
Ada, Kasia - trzymam kciuki!
Naprawdę z kotami to mit?!! Jeśli tak to dobrze bo mam kota ale jest z moimi rodzicami na innym pietrze, ja go do siebie nie wpuszczam i serce mi peka jak miauczy czasami go poglaskam ale zaraz myje rece.
6 tydz 5 d dzisiajAlela - a ktory tydzien u Ciebie? U mnie 6 tydz 1 dz bylo prawie 56 000
April7
April pieczone jabłko zatwardza tak jal marchew gotowana.
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiedzialam! Dobrze że mi powiedziałas bo byloby jeszcze gorzej. Ufffff
mama_NS
Koty tym zarazaja chyba jako jedyne. Np pies moze miec ale nie zarazi cie,od czlowieka tez sie nie zarazisz. Wyszlo ze moj maz to ma dlatego cos tam czytalam o tym ostatnio.Naprawdę z kotami to mit?!! Jeśli tak to dobrze bo mam kota ale jest z moimi rodzicami na innym pietrze, ja go do siebie nie wpuszczam i serce mi peka jak miauczy czasami go poglaskam ale zaraz myje rece.
Dlatego jak jest kot to nie powinien cie podrapac,musisz myc rece dobrze po kuwecie bo ma to w odchodach,a ze koty w domu chodza po wszystkim a wczesniej byly w kuwecie...
reklama