Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kazde dziecko jest inne, moze bedzie wyzsze albo ogolnie większe, wszystko z czasem sie wyrówna nie ma co sie martwic na zapas!beciaaa ale mnie przestraszylas mi w zeszlym tygodniu usg pokazalo 5 t 6 d i GS 18.9 mm ..tez jeszcze serca nie mialam..dlaczego mam takiego olbrzyma?
Juz sie przestraszylam ze znowu mam jakies zaburzenia hormonalne czy cos.. Ale skoro to nic strasznego to uff. Ciaza to akurat moja pierwsza ale mam nieciekawa przeszłość ginekologiczna..jestem po powaznej operacji i juz boje sie wszystkiego.Kazde dziecko jest inne, moze bedzie wyzsze albo ogolnie większe, wszystko z czasem sie wyrówna nie ma co sie martwic na zapas!
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
O matko a gdzie tak napisałam?Allysa87 z jakiego powodu oceniłaś mój post jako "niezbyt mądre"?????