reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Czesc[emoji3]
Chyba patrzac na aktualny termin,ktory mam wyznaczony (30.03) powinnam do was dołączyć, bo cos czuje,ze będzie kwiecień [emoji3] sama jestem kwietniowa i to poczatek to dzidzie pierwszą urodze na swoje urodziny jakos [emoji3]
Płci nie chce znac. Mam nadzieję, że wytrzymam. Maz chce znac,ale juz od dawna trabie,ze nie chce i musi sie z tym pogodzić [emoji3] juz widze jak rodzice tez pewnie beda mowic,a szczegolnie moja mama,ze chce znac. Ona chce wnuczke i koniec kropka i wszystkim na okolo mowi,ze ma byc wnuczka-od zawsze tak mowi. Ma juz jedna od brata to niech sb da spokoj,bo mnie denerwuje z tym. Osobiscie mam starszego brata i układ chlopczyk jako 1 mi odpowiada i maz chce juniora juz bo imie po mezu chlopczyk dostanie wlasnie[emoji3]
O ciąży wiemy my,lekarze i szef bo dostalam przymusowe zwolnienie na 3tyg do nast usg (wszyscy mysla ze ladnie do pracy chodze bo tak sciemniam, a tak to sb siedze w domku z piesami),ale nie wytrzymam tyle i polece na usg do innego lekarza bo mój od pon na urop idzie do29.07.
Przyszłe babcie i dziadkowie dowiedza sie wlasnie po30.07 jak na usg bd wszystko ok. Juz mam przygotowane wszystko co im o tym powie(pochwalę sie wam jak im dam).
Ale sie rozpisalam hehe [emoji16]
Imiona wybrane pierwsze i drugie, pierwsze mamy na 2 chłopców wybrane i 1 dziewczynki,a drugie imiona po dziadkach beda.

f2w33e3kjbvh8uny.png

reklama
Witajcie.
Ja również byłam dziś u gina bo w nocy bolały mnie plecy i podbrzusze do tego jasnobraxowe takie tofii plamienia czy sluz okazało się ze wszystko jest ok pecherzyk ma 1.8cm a tydzień temu miał 2.8 m m ale nie widać jeszcze zarodka ale powiedziała ze to normalne u mnie dopiero jest 5 tydzień 5 dzień.martwię się ale mam nadzieje ze będzie dobrze proszę trzymajcie kciuki.

Witajcie.
Ja również byłam dziś u gina bo w nocy bolały mnie plecy i podbrzusze do tego jasnobraxowe takie tofii plamienia czy sluz okazało się ze wszystko jest ok pecherzyk ma 1.8cm a tydzień temu miał 2.8 m m ale nie widać jeszcze zarodka ale powiedziała ze to normalne u mnie dopiero jest 5 tydzień 5 dzień.martwię się ale mam nadzieje ze będzie dobrze proszę trzymajcie kciuki.
Trzymam!
Ja chyba jutro pojde na usg znowu chociaż mialam wytrzymac do przyszlego tyg,ale boli mnie brzuch dalej...

f2w33e3kjbvh8uny.png

maes - gratuluję serduszka... teraz to już z górki

Kingusia91 - zupełnie nie myślę o płci (mam już syna i córkę, więc w zasadzie...) choć tak szczerze, to trochę marzą mi się lalki a nie autka :)

Witajcie.
U mnie też jeszcze nie widać zarodka. Z usg jestem w 5t6d wizytę mam 22.06 oszaleje do tego czasu.
Tobie lekarz powiedzial wiek ciazy z OM czy z USG? Trzymam kciuki :)

Ja to marzę o córce Ale jeżeli synek miałby mieć charakter po ojcu to biorę xD no ale co ja tam mogę mówić skoro jeszcze nawet potwierdzonej ciąży nie mam:p

Super! Gratulacje! Który to już tydzień? Według USG? Zgadza się z OM?

U mnie nic sie nie zgadza ;) według om to 7 tc ale byłam tydzień temu na wizycie to był malusieńki pęcherzyk i gin stwierdził, ze jest to bardzo wczesna ciąża, a dzisiaj biło juz nawet serduszko. Zapytałam, który to tydzień, zaczął sie zastanawiać i powiedział, ze na jego oko to 5 (?!). Ma problem z dokładnym określeniem. Kolejna wizytę mam za 2 tyg i powiedział, ze wtedy juz poda mi dokładna datę porodu, która określi po wielkości dzidzi :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie nic sie nie zgadza ;) według om to 7 tc ale byłam tydzień temu na wizycie to był malusieńki pęcherzyk i gin stwierdził, ze jest to bardzo wczesna ciąża, a dzisiaj biło juz nawet serduszko. Zapytałam, który to tydzień, zaczął sie zastanawiać i powiedział, ze na jego oko to 5 (?!). Ma problem z dokładnym określeniem. Kolejna wizytę mam za 2 tyg i powiedział, ze wtedy juz poda mi dokładna datę porodu, która określi po wielkości dzidzi :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz a ja byłam na pierwszej wizycie 27 lipca wtedy pecherzyk miałam 5mm.
8sierpnia miał kolejną wizytę i pęcherzyk 1,5cm kolejną-trzecią już wizytę mam 22 sierpnia i wtedy będzie już bić serduszko.
Według USG to 5t4d a według miesiączki to 7t0d
Zglupiałam, ale cierpliwie czekam na wizytę i serduszko :)

reklama
Super dziewczyny, że już słyszeliście bicie serduszka swojego maluszka. Ja juz nie mogę sie doczekac. A jak u was z mdlosciami nasilają sie?

Do góry