reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Super dziewczyny, że już słyszeliście bicie serduszka swojego maluszka. Ja juz nie mogę sie doczekac. A jak u was z mdlosciami nasilają sie?
Ja tylko widziałam [emoji173]
Z dolegliwosci ciazowych to mam bole piersi,ale juz coraz mniejsze, migrene mialam straszna,ale to przez 8h siedzenia w pracy i od kregoslupa dawalo,bo boli nawet jak leżę. No i teraz nie chce mi sie jesc w ogole...musze wpychac..

f2w33e3kjbvh8uny.png

reklama
maes bardzo się cieszę z Twojego szczęścia,sama wiele bym dała aby przyspieszyć bieg dni do mojego badania ;) Gratuluję i życzę zdrowia oraz rozkoszowania,celebrowania itd ... tym wspaniałym momentem :)

reklama
Dziewczyny troche zmieniając temat[emoji3] co na 2 ur dla chrześnicy? Myslalam,ze moze jakas zabawka,ale tez taka jakas "edukacyjna"? Czym bawią/bawily sie najchętniej wasze dzieci?

f2w3rjjgqcxmp5c7.png

Do góry