reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

witajcie:)
wszystko wskazuje na to, że mogę do Was dołączyć... wg mądrego pana google termin mam na 16 kwietnia.
Póki co zrobiłam 2 testy domowe - pozytywne, choć blade i dwie bety - jedna 47,48 i druga po niespełna 72 godzinach 216,5.
Dziś byłam u gina, bo moja ciąża może nie być łatwa (sporo lat na karku mam już) ale zamierzam zrobić wszystko, żeby była przyjemna :)

reklama
aha i jeszcze dodam, że pewnie będę seniorką naszego forum, bo mam już 18 letnią córkę i 9,5 letniego syna...
ale tak bardzo chcieliśmy jeszcze raz móc cieszyć się maleństwem....

Moniczek77 to gratulacje za dwie kreseczki i za odwagę i chęci na jeszcze jedno maleństwo. Podobno takie dzieciątko odmładza. Miałaś już USG, który to tydzień?
Dziewczyny czy którąś z Was boli kręgosłup?
Miłej reszty dnia kwietniówki :-)

wg obliczeń 5t5d, usg nie miałam - wizyta 24 sierpnia... to taki trochę skok na głowę do pustego (no, może półpustego) basenu. Długo rozmawialiśmy o kolejnym dziecku (uczciwie to chyba mąż bardziej cisnął) i wreszcie postanowiliśmy przestać się zabezpieczać (w kwietniu tego roku) i bez ciśnienia poczekać, co los nam da. Ustawiłam sobie granicę - koniec roku kalendarzowego - gdyby do tego czasu nic się nie wydarzyło to wróciłabym do antykoncepcji. A tu niespodzianka.
Oprócz piersi i lekkiego ucisku w podbrzuszu nic mnie nie boli. Tyle tylko, że rano zupełnie nie mam apetytu - pierwszy posiłek dopiero między 13 a 14 wchodzi

Kingusia91 - myślę cały czas kto tam we mnie siedzi. Mąż marzył o córce, wybrał już nawet imię, ale mi się wydaje, że to klon swojego ojca. Powiem Ci szczerze, że kompletnie nie mam pomysłu jak dać chłopcu na imię.

Papati my w pierwszej ciąży od razu mielismy zaplanowane imiona i dla dziewczynki i dla chlopca a teraz totalna pustka. Nie mam pomyslu...

reklama
Do góry