reklama
Szok u mnie za duzo noe chciała powiedzieć tylko mówiła ze za 2 tygodnie wszystkoI to był 5 tydzień
Gog@ dziękuje za miłe słowa. W pierwszej ciąży to mi zakładali kartę chyba dopiero w 12 tygodniu.coś czuje że będę musiała pokombinować prywatnie.juz mnie brzuch pobolewa a co dopiero jak wrócę do pracy. A Ty w którym jesteś tygodniu?
A jak u Was dziewczyny jest, chwalicie się już ciążą przed rodziną?
A jak u Was dziewczyny jest, chwalicie się już ciążą przed rodziną?
aal
Fanka BB :)
Cześć melduje się najprawdopodobniej wczoraj i dziś testy pozytywne, blade ale pozytywne pi razy drzwi termin na drugą połowe kwietnia. Wizyte mam na 16.08 i oprócz bolących piersi bardziej niż przed standardową miesiączką kompletnie nic mi nie jest
co do informowania -no to mąż i tutaj na forum - jak będęmieć jakąś fotke z usg wtedy powiem rodzinie
co do informowania -no to mąż i tutaj na forum - jak będęmieć jakąś fotke z usg wtedy powiem rodzinie
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Kingusia- fajnie że wizyta udana, moja córka urodziła się dokładnie w terminie
alela- witaj gratulacje kresek :-)
pesca- ja poszłam na L4 dwa dni po spóźnionej @ ale byłam chora i leżałam w łożku
Mi mdłości troszkę uspokaja herbatka imbirowa
mamaAgatki- gratuluje pozytywnego testu :-), ja L4 dostałam prywatnie , może lepiej jak powiesz po urlopie , bo niebezpiecznie żebyś tak dźwigała
aal- gratki :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
alela- witaj gratulacje kresek :-)
pesca- ja poszłam na L4 dwa dni po spóźnionej @ ale byłam chora i leżałam w łożku
Mi mdłości troszkę uspokaja herbatka imbirowa
mamaAgatki- gratuluje pozytywnego testu :-), ja L4 dostałam prywatnie , może lepiej jak powiesz po urlopie , bo niebezpiecznie żebyś tak dźwigała
aal- gratki :-)
Ja od razu na pierwszej wizycie, choć było widać maleńki pęcherzyk zostałam zapytana gdzie pracuję i dostałam L4 pełnopłatne, więc już wiedzą, że jestem w ciąży. Wydaje mi się, że wszystko zależy od lekarza, bo ja wczoraj już miałam założoną karę ciąży mino, że to dopiero 5 tydzień i serduszka jeszcze nie widać.Dziewczyny czy lekarz dał wam L4 albo wystawił zaświadczenie że jesteście w ciąży? Jutro idę do ginekologa i muszę mieć jedno albo drugie. Zastanawiam się czy jeśli nie będzie widać bicia serduszka to czy mi wypisze to zaświadczenie. Już nie pamiętam kiedy zakładają kartę ciązy, tzn w którym tygodniu ciązy. A może to zależy od lekarza? 4 lata to dużo czasu i nie pamiętam szczegółów.
Witajcie.
Nie było mnie tu kilka dni a tu już tyle przyszłych mam super.
Dziewczyny jak się czujecie bo ja tak jak wcześniej pisałam biorę luteine dopochwowo oraz duphaston.w dzień czuje się dobrze ale wieczorami ciągnie mnie pobolewa podbrzusze jak na okres.Strasznie się stresuje.
Nie było mnie tu kilka dni a tu już tyle przyszłych mam super.
Dziewczyny jak się czujecie bo ja tak jak wcześniej pisałam biorę luteine dopochwowo oraz duphaston.w dzień czuje się dobrze ale wieczorami ciągnie mnie pobolewa podbrzusze jak na okres.Strasznie się stresuje.
maes
Zaciekawiona BB
Na początku bardzo bolał mnie brzuch jak na okres ale odkąd biorę luteinę bóle zupełnie ustąpiły nie wiem czy to ma jakiś na to bezpośredni wpływ... Za to bolą mnie bardzo piersi i rano jest mi niedobrze... Jutro mam kolejne usg zobaczymy czy maluszek prawidłowo rośnie
reklama