reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ok, tylko w razie kontroli nie zadziała tlumaczenie, że tam jestem tylko zameldowana. Powinno się wpisać adres pod którym przebywasz w czasie zwolnienia.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zadziala i zadzialalo w wielu przypadkach nawet inne

f2w33e3ked0rvfua.png

Witam kwietniowe Mamy ☺ Jestem tu nowa, termin porodu wyznaczony z usg na 8 kwietnia ☺ widziałam już bijace serduszko! Miałam jednorazowe lekko brązowe plamienie i okazało sie ze to krwiak, dostałam luteine magnez, w ciągu kilku dni po krwiaku ani śladu, ale leżałam plackiem przez ten czas ☺ to moj 8 tydz a raczej 9 z moich obliczen, czuje sie nawet dobrze, czasem lekko mdli, drażnią mnie chemiczne zapachy, odrzuciło mnie całkiem od słodyczy a zawsze bylam ogromnym lakomczuchem. Jedyne co mi dokucza od kilku dni to ból głowy ale taki do wytrzymania.

Mam jedno pytanie, które jest dla mnie bardzo ważne, mianowicie: lekarz wypisujac zaświadczenie o ciąży do pracodawcy podaje tygodnie ciąży od dnia ostatniej miesiączki? U mnie owulacja wyszla bardzo pozno bo ok 30 dnia cyklu i zastanawiam się jak to będzie. przyznam szczerze że wolałabym opcję z datą miesiączki bo wtedy mam szanse na automatyczne przedluzenie umowy o prace. Z gory dziękuję jeśli wiecie coś na ten temat.

Witam kwietniowe Mamy [emoji5] Jestem tu nowa, termin porodu wyznaczony z usg na 8 kwietnia [emoji5] widziałam już bijace serduszko! Miałam jednorazowe lekko brązowe plamienie i okazało sie ze to krwiak, dostałam luteine magnez, w ciągu kilku dni po krwiaku ani śladu, ale leżałam plackiem przez ten czas [emoji5] to moj 8 tydz a raczej 9 z moich obliczen, czuje sie nawet dobrze, czasem lekko mdli, drażnią mnie chemiczne zapachy, odrzuciło mnie całkiem od słodyczy a zawsze bylam ogromnym lakomczuchem. Jedyne co mi dokucza od kilku dni to ból głowy ale taki do wytrzymania.
Witamy!;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

To jest w interesie pacjenta podać prawidłowe dane. Kazdy robi na własne ryzyko ;)

Ja zdycham... Jestem slaba, niedobrze mi. Masakra. Do tego wnosilam dwulatka 13 kg na 4 piętro i mnie brzuch ciagnie.

April - to zalezy od lekarza chyba... Z synkiem mialam pozna owulacje, ale termin wyliczony z OM.

Witam wszystkie mamy☺☺☺
Pozwolę sobie do Was dołączyć chociaż jestem jeszcze przed pierwszą wizytą. Idę na nią jutro rano. Z om wychodzi 6 tydzień, termin na 22 kwietnia. Mam juz w domu temperamentną dwulatkę. Stresuje sie przed jutrem jak nie wiem choc wiem ze nic mi to nie da. W pierwszej ciazy chyba bylam bardziej wyluzowana. Podczytalam Was trochę i widzę że jest tu juz niezłe grono.
Bardzo mi przykro z powodu utraconych ciąż. Trzymajcie się dziewczyny nie wiem nawet jak pocieszyć chyba się nie da.
Wszystkim pozostałym życzę samych pozytywnych dni i zdrowych maleństw.

reklama
Do góry