Mama2raz
Fanka BB :)
Miałam właśnie badanie. Niestety ale nie obejdzie się bez zabiegu. Ciąża owszem młodsza bo pecherzyk wskazuje na 7t4d a powinno być 9t0d. Ale nie rozwinął się w niej zarodek Jest Puste jajo płodowe. Pobrali krew (chyba ze 3 litry) w tym również beta. Lada chwila powinnam zacząć krwawic bo na USG widać już było jak coś tam się złuszcza.
Dziękuję Wam za wsparcie. Niestety nie jest mi dane być mamą2raz [emoji17] nie mam już łez... I będzie mi ciężko zdecydować się czy chcę nią być. Mam zdrowego ośmiolatka w domu więc jest co robić
Niestety to nie koniec moich problemów bo niestety ale jak wrócę po zwolnieniu (które już trwa miesiąc)do pracy to dostanę wypowiedzenie. Eh szkoda gadać.
Dziękuję Wam za wsparcie. Niestety nie jest mi dane być mamą2raz [emoji17] nie mam już łez... I będzie mi ciężko zdecydować się czy chcę nią być. Mam zdrowego ośmiolatka w domu więc jest co robić
Niestety to nie koniec moich problemów bo niestety ale jak wrócę po zwolnieniu (które już trwa miesiąc)do pracy to dostanę wypowiedzenie. Eh szkoda gadać.