reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Bez badan potwierdzających? Moze do jutra Ci zrobia.. Nasze nfz, zawsze na wszystko ma czas... :/

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Czekam. Zamknęli mnie w pokoju i czekam.
Wypislalam sterte ankiet i hu. Wie czego jeszcze i czekam...
Nie mam juz łez... [emoji17]
Glowa mi pęka a na oddziale znieczulica...

reklama
Zero zainteresowania jakiegokolwiek.
Tylko jedna piguła zapytała mnie czy coś mnie boli? Jak powiedziałam że nie to zrobiła głupią minę i powiedziała to czemu płaczesz?!

Hej mam termin na 11.04 i mam nadzieje że dzidziuś poczeka 3 dni i bedę miała prezent na urodziny Jestem w 7 tygodniu, ciąża przebiega książkowo i jestem mega szczęśliwa. To moja pierwsza ciąża i już nie mogę się doczekać przyjścia na świat małego Misia

Czekam. Zamknęli mnie w pokoju i czekam.
Wypislalam sterte ankiet i hu. Wie czego jeszcze i czekam...
Nie mam juz łez... [emoji17]
Glowa mi pęka a na oddziale znieczulica...
Trzymamy kciuki :* wiem ze to marne pocieszenie ale jakby było tragicznie źle to by się zajęli tobą a skoro poszli do kogoś innego znaczy że aż tak źle nie jest czyli pośrednio to powinno dać ci nadzieję, trzymaj się ciepło będzie dobrze :*

Cześć dziewczyny macie takie chwile ze w ogóle nie czujecie ze jesteście w ciąży?
Bo ja ostatnio mam tak ze nagle czuje się bardzo dobrze.. zero objawów potem znowu te zapachy bolą mnie piersi potem nie bolą dziwne to wszystko.

Dziękuję Wam wszystkim! Lekarka w wywiadzie podczas przyjęcia na oddział na moje pytanie czy jest jakaś szansa powiedziała ze nie ma bo na tym etapie ciąży widać już ręce i nogi dziecka. Nie robię sobie już nadzieji ze coś się zmieni. Od 2 tygodni czułam niepokój. Dolegliwości nagle ustały, nie czułam tej ciąży :(

Zero zainteresowania jakiegokolwiek.
Tylko jedna piguła zapytała mnie czy coś mnie boli? Jak powiedziałam że nie to zrobiła głupią minę i powiedziała to czemu płaczesz?!
Ja w 1 ciąży miałam tak ze serduszko pojawiło się dopiero pod koniec 8 tyg lekarze nie dawali szans bo niby za długo. .. a jednak mój syn ma teraz 7 lat. Silny jak ...
Powinni jutro zrobić Ci betę i powtórzyć za dzień czy dwa ...

reklama
Cześć dziewczyny macie takie chwile ze w ogóle nie czujecie ze jesteście w ciąży?
Bo ja ostatnio mam tak ze nagle czuje się bardzo dobrze.. zero objawów potem znowu te zapachy bolą mnie piersi potem nie bolą dziwne to wszystko.
Mam dokładnie tak samo :-) w jeden dzień mam mdłości a w następny już nie. To chyba normalne ale każda z nas przeżywa ciąże inaczej ;-)

Do góry