Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow to ogromna roznica miedzy namiMama - ale nie za szybko? A to nie robia wtedy badania beta hcg jak rosnie? Kurcze...
Ja tez polecialam na bete rano. 56000 6 tydz 1 dz (czyli 7 tydz ciąży)
Nie trzeba. Lekarz sam może zlecić ale też nie musiDziewczyny czy przed pierwszą wizyta u lekarza trzeba zrobić betę ?
Bez badan potwierdzających? Moze do jutra Ci zrobia.. Nasze nfz, zawsze na wszystko ma czas... :/Jestem na oddziale. Nikt mnie nie badał bo nie mają dla mnie czasu. Jestem załamana. Jutro ma być zabieg.
Ale cierpliwosc, ja robilam test dzien przed okresem, bo czulam ze cos moze bycCyntia85
Często mi się okres spóźnial, a cały czas się czułam jakbym miała go dostać. Poza tym bałam się kolejnego rozczarowania przy kolejnym teście wiec stwierdziłam ze wole nie wiedzieć. Teraz myślę że to może i lepień bo od wczoraj wiem ze jestem w ciąży i bardzo się boje. W czw wizyta u lekarza... musi być dobrze !