reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

A ktos gdzies pisal na forum ze w 8 tyg dopiero cos widział a spr co tydz

f2w3rjjgnek3k5rq.png

reklama
Ooo 28 lat toż to dziewcze ledwo studia skończyło i dopiero zaczęła specjalizacje. Więc bądź pełna nadziei bo fakt ze w tym wieku nie ma jak mieć doświadczenia! Czekamy dalej :*

mama2raz, jesteśmy z Tobą, na pewno będzie dobrze! Ściskam mocno kciuki za maluszka...

Edit: dopiero teraz doczytałam, że jesteś już w domu...masakra ile stresu potrafi człowiekowi sprawić niedoświadczony lekarz! :/

Ewunia87 witaj! Wiem co to znaczy starać się dłużej niż rok i nie spać z przejęcia całą noc. To powiem Ci, że cierpliwa byłaś z tym testem, że dopiero teraz zrobiłaś :D Ja bym nie wytrzymała z ciekawości ;)

mama2raz trzymam kciuki,

Ja dzisiaj nie do życia jestem. Mam wrażenie że brzuch mam obolały, do tego krzyż mnie boli wrrrr

Mama2raz napewno wszystko bedzie oki;)

Mnie dziś też mocniej boli podbrzusze :/ raz z jednej raz z drugiej strony

Mnie też. Ciągnie okropnie, ledwo się ruszam. A wczoraj i przedwczoraj był spokój echh.... dobrze że chociaż pogoda ma być ładna w tym tygodniu. Czekam, żeby ubrać sukienki, bo wydęło mi brzuch i nie mogę go wciągnąć! :O o_O

Mama2raz - trzymam kciuki!

Mnie również dzisiaj brzuch boli. Podbrzusze ciągnie i jest nieprzyjemnie. Może to od siedzenia, w pracy jestem już ponad 10 godzin i tylko siedzę, siedzę i siedzę...

Mama2raz - trzymam kciuki!

Mnie również dzisiaj brzuch boli. Podbrzusze ciągnie i jest nieprzyjemnie. Może to od siedzenia, w pracy jestem już ponad 10 godzin i tylko siedzę, siedzę i siedzę...
No właśnie mi też sie tak wydaje bo weekend miałam raczej malo aktywny. Dużo leżałam i bylo wszystko ok

Ogólnie to może na samym początku ciąży nie jest to tak istotne ale koleżanka w pracy biurowej pracowała do 5 miesiąca i musiała w końcu iść na l4 bo miala podejrzenie zakrzepicy od dlugiego siedzenia w jednej pozycji. Piszę to na zaś dziewczyny...ale poradzila jedno żeby lepiej iść na zwolnienie po 8 tygodniu bo też myślała co sie może stać w takiej pracy ale jednak wszystko sie powiększa i uciska.

reklama
Ja właśnie dlatego praktykuje spacerki pomiędzy siedzeniem i ogólnie trochę ruchu. O ile gin prowadzący mi nie zabroni to chce pracować do samego końca tylko taki zonk że Ja pracę zaczynam 3października dopiero :p no ale planuje pracować normalnie. Tylko w sumie tak myślę że mi chyba będzie bezpieczniej w pracy w razie W niż w domu :p

Do góry