reklama
Sylwia9
Fanka BB :)
Będzie dobrze a w pracy najwyżej się zdziwia [emoji6]Ale to forum prężnie działa.chwilę człowieka nie ma a juz tyle wiadomości. U mnie w pracy jeszcze nic nie wiedzą..poki co jestem na chorobowym bo jestem przeziębiona, stwierdziłam że poczekam na serduszko i dopiero wtedy powiem ale nie ukrywam ze się boje...bo u mnie na pewno w ciąży sie nie spodziewają.
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
nuka
nukakun- to musimy się razem informować, co gdzie i kiedy z badaniami prenatalnymi Ja mam skończone 35 lat. Dlatego też chodzę na nfz na razie, żeby mi skierowanie na prenatalne dała, bo prywatnie to bardzo drogo wychodzi.
U mnie termin porodu 20.04.2016. Na pierwszej wizycie byłam prywatnie. Lekarz zapytała, czy będę u niej prowadzić ciążę, gdy potwierdziłam to zaleciła kolejne wizyty na NFZ (będzie usg na każdej wizycie, skierowania na badania itp.)
An-ia
To fajnie ten pan do ktorego ja sie wybieram przyjmuje tylko prywatnie ale mam go z polecenia od kolezanki która właśnie rodziłaU mnie termin porodu 20.04.2016. Na pierwszej wizycie byłam prywatnie. Lekarz zapytała, czy będę u niej prowadzić ciążę, gdy potwierdziłam to zaleciła kolejne wizyty na NFZ (będzie usg na każdej wizycie, skierowania na badania itp.)
ania.orz
ania.orz
Dziewczyny, a ja mam pierwszą wizytę dopiero 5 września będzie to 7t4d. Cosik konkretnego już ujrze [emoji3]
Moniczek77 oj też nie lubie tych prenatalnych. Najgorzej jak człowiek na czyta się głupot w necie.
Teraz o jedną ciążę jestem mądrzejsza, nie nakręcam się tylko podczytuje co w danym tyg dzieje się z fasollą. Ale i tak już bym chciała być w II trymestrze.
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Moniczek77 oj też nie lubie tych prenatalnych. Najgorzej jak człowiek na czyta się głupot w necie.
Teraz o jedną ciążę jestem mądrzejsza, nie nakręcam się tylko podczytuje co w danym tyg dzieje się z fasollą. Ale i tak już bym chciała być w II trymestrze.
ania.orz
Też wybrałam nfz. Poprzednio także u tego samego lekarza miałam wizyty co mniej więcej 2 tyg łącznie z usg. Jak poprosilam to dostałam fotke maleństwa - prócz tych trzech głównych usg prenatalnych bo z tych wiadomo cały wydruk się dostaje, a foty od stóp do głowy [emoji12] [emoji6] [emoji12]U mnie termin porodu 20.04.2016. Na pierwszej wizycie byłam prywatnie. Lekarz zapytała, czy będę u niej prowadzić ciążę, gdy potwierdziłam to zaleciła kolejne wizyty na NFZ (będzie usg na każdej wizycie, skierowania na badania itp.)
Ewunia87
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny !
I ja do Was dołączam po roku starań. W koncu się udalo ! Wczoraj zrobiłam test. Wg moich obliczeń to 7 tydzień. Dziś będę się umawiac do lekarza. Cała noc z wrażenia nie spałam, z jednej strony ta niesamowita radość a z drugiej obawa czy wszystko będzie dobrze. Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny )
I ja do Was dołączam po roku starań. W koncu się udalo ! Wczoraj zrobiłam test. Wg moich obliczeń to 7 tydzień. Dziś będę się umawiac do lekarza. Cała noc z wrażenia nie spałam, z jednej strony ta niesamowita radość a z drugiej obawa czy wszystko będzie dobrze. Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny )
Milkchocolate
Witamy! Kciuki trzymamy duzo z nas ma obawy i stres, ale wszystkie dziewczyny sa super i pocieszają a doświadczone uspokajają doświadczeniemHej dziewczyny !
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
reklama