reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

25-27 kwiecień, to taki wyliczony przez mnie :)
Zależy jaki kalkulator ciąży jest
W poprzednim moim wpisie miało być
"jestem we wcześniejszej ciąży niż ty"*

reklama
Ale to forum prężnie działa.chwilę człowieka nie ma a juz tyle wiadomości. U mnie w pracy jeszcze nic nie wiedzą..poki co jestem na chorobowym bo jestem przeziębiona, stwierdziłam że poczekam na serduszko i dopiero wtedy powiem :) ale nie ukrywam ze się boje...bo u mnie na pewno w ciąży sie nie spodziewają.
Będzie dobrze :) a w pracy najwyżej się zdziwia [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

nukakun- to musimy się razem informować, co gdzie i kiedy z badaniami prenatalnymi :) Ja mam skończone 35 lat. Dlatego też chodzę na nfz na razie, żeby mi skierowanie na prenatalne dała, bo prywatnie to bardzo drogo wychodzi.

U mnie termin porodu 20.04.2016. Na pierwszej wizycie byłam prywatnie. Lekarz zapytała, czy będę u niej prowadzić ciążę, gdy potwierdziłam to zaleciła kolejne wizyty na NFZ (będzie usg na każdej wizycie, skierowania na badania itp.)

U mnie termin porodu 20.04.2016. Na pierwszej wizycie byłam prywatnie. Lekarz zapytała, czy będę u niej prowadzić ciążę, gdy potwierdziłam to zaleciła kolejne wizyty na NFZ (będzie usg na każdej wizycie, skierowania na badania itp.)
To fajnie;) ten pan do ktorego ja sie wybieram przyjmuje tylko prywatnie ale mam go z polecenia od kolezanki która właśnie rodziła

Dziewczyny, a ja mam pierwszą wizytę dopiero 5 września będzie to 7t4d. Cosik konkretnego już ujrze [emoji3]

Moniczek77 oj też nie lubie tych prenatalnych. Najgorzej jak człowiek na czyta się głupot w necie.

Teraz o jedną ciążę jestem mądrzejsza, nie nakręcam się tylko podczytuje co w danym tyg dzieje się z fasollą. Ale i tak już bym chciała być w II trymestrze.

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Też wybrałam nfz. Poprzednio także u tego samego lekarza miałam wizyty co mniej więcej 2 tyg łącznie z usg. Jak poprosilam to dostałam fotke maleństwa - prócz tych trzech głównych usg prenatalnych bo z tych wiadomo cały wydruk się dostaje, a foty od stóp do głowy [emoji12] [emoji6] [emoji12]

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny !
I ja do Was dołączam po roku starań. W koncu się udalo ! Wczoraj zrobiłam test. Wg moich obliczeń to 7 tydzień. Dziś będę się umawiac do lekarza. Cała noc z wrażenia nie spałam, z jednej strony ta niesamowita radość a z drugiej obawa czy wszystko będzie dobrze. Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny :))

Hej dziewczyny !
I ja do Was dołączam po roku starań. W koncu się udalo ! Wczoraj zrobiłam test. Wg moich obliczeń to 7 tydzień. Dziś będę się umawiac do lekarza. Cała noc z wrażenia nie spałam, z jednej strony ta niesamowita radość a z drugiej obawa czy wszystko będzie dobrze. Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny :))
Witamy! Kciuki trzymamy;) duzo z nas ma obawy i stres, ale wszystkie dziewczyny sa super i pocieszają a doświadczone uspokajają doświadczeniem;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry