reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Skoro ustaliłyscie w kilka osob, to po co najpierw przyjmowalyscie wszystkich? Poza tym nie przypominam sobie zeby warunkiem przyjecia na forum było codziedzenne udzielane sie a jak nie to won. Nie ładnie sie zachowałyście.
warunkiem nie jest codzienne udzialanie sie. przyjmowałysmy bo jak sama nazwa wskazuje jest to forum. Chcialysmy zebyscie sie udzielaly wszystkie a,ze z czasem wyszlo, ze wiecej jest podsluciwaczy to wyszlo jak wyszlo.

reklama
LILE Ty masz dwa serducha pod swoim więc zadzisz sie swoimi prawami ;)
ale fakt - podziwiam bo mi z jednym dzieciaczkiem ciężko :p

warunkiem nie jest codzienne udzialanie sie. przyjmowałysmy bo jak sama nazwa wskazuje jest to forum. Chcialysmy zebyscie sie udzielaly wszystkie a,ze z czasem wyszlo, ze wiecej jest podsluciwaczy to wyszlo jak wyszlo.
chyba nie ma juz co sie denerwowac ;) trzeba odpuscic bo naszym słodkim ciężarom zaszkodzimy zbednym stresem :p

U mnie poza typowymi dolegliwościami takimi jak przesypianie całych dni na początku ciąży i mdłości właściwie cały szereg dolegliwości. Skoki ciśnienia przez co często padalam z nóg w efekcie mam połamane zęby (tak walnelam twarzą o schody) przez jakiś czas okropne bóle kostne głównie nogi, niedoczynność tarczycy, zapalenie dziąseł, problemy z zebami ciąg dalszy, o migrenach nawet nie wspominam. Ostatnio plamienia, opryszczka. W poniedziałek mam obciążenie glukoza więc mam nadzieję ze chociaż to wyjdzie dobrze

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
u mnie az takiej tragedii to nie ma,aczkolwiek ktos kto mówił ze ciaza to piekny czas, hm? mdlosci, sennosc.. teraz zadyszka, zmeczenie.. ciagniecie brzucha, bezsennosc.. migrena. walki z przeziebieniem domowymi sposobami, ktore zanim zaczna dzialac... strach przed wizytami czy oby na pewno z dzieckiem wszystko ok.. troche tego jest :)

No u mnie na szczęście wszyatko w porządku. No nikt nie mówił ze będzie lekko, najważniejsze ze Julia cala i zdrowa jak narazie [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

o losie ! u mnie poszlo w cycki, brzuch i uda. musialam zainwestowac w ciuchy, bo juz w wiekszosc nie wchodze.. po domu chodze w luznych tshirtach bo koszulki tojuz sie podwijaja i brzuchol goły : )

No u mnie na szczęście wszyatko w porządku. No nikt nie mówił ze będzie lekko, najważniejsze ze Julia cala i zdrowa jak narazie [emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]

Ciesz się malutkim brzuszkiem :)
Możesz jeszcze buty założyć.
Kobietka fajnie bo kwiecień narazie panowie zdominowali.

o losie ! u mnie poszlo w cycki, brzuch i uda. musialam zainwestowac w ciuchy, bo juz w wiekszosc nie wchodze.. po domu chodze w luznych tshirtach bo koszulki tojuz sie podwijaja i brzuchol goły : )
ja tam twardo rozciagam moje stare ciuchy:p stwierdzilam ze nowych kupowac nie bede bo to na chwile tylko.. 2 miesiace mi zostaly i nie jest tak zle.. najwyzej w meza tshirty sie wbije :d

reklama
Ja jak wloze koszulki męża to mam je do kolan także prędzej się nadzadza na koszule nocną do szpitala [emoji23]

Do góry