O i proszę otwarta część forum odżyla :-) wystarczy zacząć się udzielać
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro Ci przeszkadza to że nie do końca chcemy być anonimowe to widać źle trafiłaś [emoji6]Anjouku nie oburzaj się bo nie ma o co. Tak jak napisałam w internecie nigdy nie jest się anonimowym, nawet na prywatnym forum. To ze napisalas o swoim problemie to dlatego ze chcialas i ja to szanuje. Ale nie każdy chce ujawniać o sobie takie szczegoly, ale to nie znaczy ze ze ma złe intencje i ze nie mozna porozmawiac bez ujawniania danych.
Chyba nie ma sensu sie sprzeczac. Dziewczyny mam wrażenie ze stworzylyscie kółko wzajemnej adoracji a nie grupę na forum. A tych co nie chcą ujawniac szczegolow w wlasnego zycia, wyrzuciłyscie nagle z forum bo z tego co wiem nie jestem jedyna. Trudno. Powodzenia.
mam to samo tyle ze od poczatku ciazy..Ja właśnie jestem ciekawa jak kwietniowe mamy przechodzą ciąże. To moja pierwsza ciąża i na wiele rzeczy i dolegliwości nie byłam przygotowana, wiadomo każdy powie coś od siebie o porodzie, dolegliwościach itp itd, ale ja na prawdę mam wrażenie ze mam jakiegoś pecha. Ciągle coś mi dolega i właściwie dobrym samopoczuciem cieszylam się jakoś do 15 tygodnia ciąży. Od tamtej pory ciągle coś [emoji23] ja to już się boję z domu wychodzić a wizyty u lekarzy i badań to już nawet mój kalendarz nie ogarnia [emoji23]
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Nawet nas nie poinformowalyscie o usunieciu z forum. Gdyby nie to ze na forum otwartm zrobil sie szum to myslalabym ze poprostu cos mi nie działa i nie mogę sie zalogować.
Wstyd dziewczyny!