reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Kurcze ja karmiłam piersią 9 miesięcy i jakoś mnie nie wyssal[emoji1] powoli zbijalam wagę ,przytyłam 12 kg w pierwszej ciąży , a teraz czuje ze przybjie więcej bo mam mega zachcianki na słodkie.
Ja szamnelam kanapke z serem kozim i pomidorem ostatnio mam fazę

Zaraz doczołgam się do kompa i zrobię nową grupę :) Pomysł z tabelką też spoko, proponuję zrobić ją z osób, które tu są, bo nie wszystkie stamtąd się udzielają, a jak coś to zawsze można się dopisać :)

Aaaale mi w brzuchu szaleje, coś na wyciszenie mdłości? :(

ckai43r886icswaj.png

Zaraz doczołgam się do kompa i zrobię nową grupę :) Pomysł z tabelką też spoko, proponuję zrobić ją z osób, które tu są, bo nie wszystkie stamtąd się udzielają, a jak coś to zawsze można się dopisać :)

ckai43r886icswaj.png

Dokladnie, tez tak myslalam z ta lista.

uwo9yx8danzxt9q9.png

reklama

ckai43r886icswaj.png

Ja mam dyżurnie w lodówce imbir i sobie parzę. Ostatnio się z nim przeprosiłam, a myślałam, że już potrzebny nie będzie...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry