reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Jakie piekne te skarpetusie :D gdzie kupilas ta tunike ? Dziewczyny a jak z waszym apetytem? Bo ja wczesniej mialam stale pory i jadlam duzo przed 9 ok 11 pozniej juz ok 14 robilam sie glodna nadtepna godzina to bylo ok 17 i przed 21 a teraz rano jak wstaje to nie czuje wgl glodu wciskam sniadanie przed 9 bo o 9 biore tabletki pozniej czuje glod ok 14 no i wieczorem czasem jestem glodna czasem nie :/
Mi też głód zmalał. Wcześniej mogłam nawet trzy kromki chleba zjeść, dzisiaj ledwo jedną wcisnęłam [emoji14] I ogólnie ostatnio mało jem. :)

ckai43r886icswaj.png

reklama
Dziewczyny ja uwielbiam naturalne kosmetyki i oparte na naturalnych składnikach.
Normalnymi szamponami nie mogę myć głowy bo zaraz mnie swędzi i się sypie łupież. Gdyby nie siwe włosy bym nadal farbowała henna.
Bardzo lubię rosyjskie kosmetyki Babuszka Agafia, są tam szampony, mydła, maseczki, odżywki.
Jak macie problem z cerą lub włosami wypróbujcie, ja miałam chwilę problem z cerą z tydzień do dwóch, teraz wróciło wszystko do normy. Używałam jeszcze żelu micelarnego do mycia twarzy i tylko kremu nivea.
Tu jest lin do sklepu gdzie możecie znaleźć te kosmetyki
Link do: BabuszkaAgafia.pl Naturalne rosyjskie kosmetyki w najniższych cenach!

Super te kosmetyki!!!! muszę wypróbować

:D ja wstaje budzi mnie głód, jem i za godzinę znowu jestem głodna, potem kilka...naście razy w ciągu dnia :D i muszę szybko iść spać bo o 22.00 znowu łapie mnie głód i to na schabowy, kapustę lub bigos :)
A o dziwo nie przytyłam nawet kilograma, na początku nabierałam wody i z 65/66 do 67/68 z kawałkiem ważyłam, a wczoraj na wadze u położnej 65,3 dziś rano 65 kg a jem jak szalona

Jakie piekne te skarpetusie :D gdzie kupilas ta tunike ? Dziewczyny a jak z waszym apetytem? Bo ja wczesniej mialam stale pory i jadlam duzo przed 9 ok 11 pozniej juz ok 14 robilam sie glodna nadtepna godzina to bylo ok 17 i przed 21 a teraz rano jak wstaje to nie czuje wgl glodu wciskam sniadanie przed 9 bo o 9 biore tabletki pozniej czuje glod ok 14 no i wieczorem czasem jestem glodna czasem nie :/
Kupilam w sklepie dla ciężarnych kamama ale to w Gdansku i chyba sprzedaży internetowej nie prowadza.. Ale tez fajne tuniki z motywami widzialam na allegro, jak wejde na kompa podrzucę link bo nawet nie byly drogie;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

A ja to glodna jestem nonstop... Z rana jednym okiem jem bułkę z serem żółtym... Potem zazwyczaj owoce, jajka, pozniej obiad fakt najdluzej trzyma ale zbliza sie 19 jem kolacje ale o 21 tak, mi burczy w brzuchu ze ostatnio juz Moj Facet przyniosl mi kanapke bo nie mogl zasnąć [emoji16] baaardzo chciałabym trzymać sie tego zeby przytyć 11kg max 15 i nie przekraczać tego, ale to jest taki głód ze jak nie zjem to zaraz boli mnie zoladek, glowa i jest masakra...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Gratuluję udanych wizyt. Ja odliczam do 14.10 ;) Z tym apetytem to faktycznie dziwna sprawa. 2 tygodnie temu jak byłam u lekarza to kazał mi jeść min co 3 h a ja max co 1,5 byłam głodna. A teraz mogłabym dłużej niż co 3h nie jeść. Też kupiłam sobie spodnie ciążowe, bo nie miałabym w czym z domu wyjść ;) Dziś byłam na spacerku z synkiem, bo potrzebował kasztany i żołędzie do szkoły. Mąż miał iść z nami, ale pomyślał, że potem pójdziemy sami. Nie wziął pod uwagę tego, że mi godzina spaceru wystarczy i będę miała dosyć. Dziś mi zdecydowanie brakuje energii...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Jedzcie dziewczyny jak macie apetyt ☺ przynajmniej maluchy maja z czego rosnac. Ja wcale nie mam apetytu.
Od wczoraj mialam ochote na salatke, zrobilam dzis, spróbowałam i koniec, po jedzeniu :/

reklama
Ja też dużo jem, tak mi się zdaję... a jak nie zjem na czas to straszne mdłości mnie męczą. To uczucie jest silniejsze ode mnie, nigdy wcześniej tak nie miałam, mogłam nie jeść pół dnia. No ale w końcu nie jestem sama :laugh2: ale trochę się obawiam że za dużo przytyje i później tego nie zrzucę :unsure:

Do góry