reklama
jeju ja dzisiaj jestem taka kiepska ,wczoraj miałam taką moc i wysprzatalam mieszkanie,całe szczęście a dziś dramat. U mnie słoneczko krótki rękaw taki upal ,byłam z synkiem w parku myślałam że zejdę. Zauważyłam że w tej ciąży często mnie głowa boli tak nie fajnie,musze sobie kupić paracetamol bo nic nie mam w domu.Przy synku czułam się tak jakbym nie była w ciąży. Moj młody uwielbia chodzić do pani doktor koszulkę podnosi na dzien dobry ,syropy , tran pije z chęcią gorzej z antybiotykami , ale dramatu nie ma.
Również uwielbiam kosmetyki z babuszki są super , w tygodniu jadę do drogerii na zakupy,ostatnio kupowałam kremy z Estonii również bez syfu w dobrej cenie i z dobrym składem. Ja mam mega apetyt na słodkie hmmm czyżby na dziewczynkę [emoji7]
Również uwielbiam kosmetyki z babuszki są super , w tygodniu jadę do drogerii na zakupy,ostatnio kupowałam kremy z Estonii również bez syfu w dobrej cenie i z dobrym składem. Ja mam mega apetyt na słodkie hmmm czyżby na dziewczynkę [emoji7]
Sylwia9
Fanka BB :)
Ja przytyłam 2 kg w ciągu 3 tyg i gin mi powiedział że to dużo bo tyle powinnam na miesiac przybierać ;pJa przytyłam już pięć kilo wychodzi jedzenie wieczorami, rzucenie palenia i mocne ograniczenie ćwiczeń na siłowni. Ale niedługo drugi trymestr to zacznę znowu coś więcej robić
Sylwia9
Mijaki woooow!!!!!!!!!!! też bym tak chciala czyli jak to się mówi Synek wyssał z Ciebie zbędne kg
poczytajcie sobie Link do: Czy to normalne w ciąży - 10 dziwnych dolegliwości wychodzi na to że duszności w ciąży są normalnym objawem
poczytajcie sobie Link do: Czy to normalne w ciąży - 10 dziwnych dolegliwości wychodzi na to że duszności w ciąży są normalnym objawem
american_girl2017
Dziewczyny a co powiecie aby przerobic nasza liste kwietniowek na bardziej czytelna?
Np w tabelce? Aby zawierala imie, skad sie jest, termin porodu i plec w miare czasu :-)?
Moze cos jeszcze, jakies sugestie?
Zglaszam sie na ochotnika zeby zrobic taka liste na podstawie tego co jest w tej starej :-)
Np w tabelce? Aby zawierala imie, skad sie jest, termin porodu i plec w miare czasu :-)?
Zglaszam sie na ochotnika zeby zrobic taka liste na podstawie tego co jest w tej starej :-)
Kingusia91
Dziewczyny a co powiecie aby przerobic nasza liste kwietniowek na bardziej czytelna?
Można jeszcze dodać imiona jakie wybierzemy dla naszych maleństw miałysmy tak na czerwcówkach2013
Sylwia9
ja też jestem za ale to może poczekamy aż będzie ta grupa zamknięta?
american_girl2017
Ok, no problem :-)
reklama