reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja przytyłam już pięć kilo :o wychodzi jedzenie wieczorami, rzucenie palenia i mocne ograniczenie ćwiczeń na siłowni. Ale niedługo drugi trymestr to zacznę znowu coś więcej robić :)

reklama
jeju ja dzisiaj jestem taka kiepska ,wczoraj miałam taką moc i wysprzatalam mieszkanie,całe szczęście a dziś dramat. U mnie słoneczko krótki rękaw taki upal ,byłam z synkiem w parku myślałam że zejdę. Zauważyłam że w tej ciąży często mnie głowa boli tak nie fajnie,musze sobie kupić paracetamol bo nic nie mam w domu.Przy synku czułam się tak jakbym nie była w ciąży. Moj młody uwielbia chodzić do pani doktor koszulkę podnosi na dzien dobry ,syropy , tran pije z chęcią gorzej z antybiotykami , ale dramatu nie ma.
Również uwielbiam kosmetyki z babuszki są super , w tygodniu jadę do drogerii na zakupy,ostatnio kupowałam kremy z Estonii również bez syfu w dobrej cenie i z dobrym składem. Ja mam mega apetyt na słodkie hmmm czyżby na dziewczynkę [emoji7]

Dziewczyny a co powiecie aby przerobic nasza liste kwietniowek na bardziej czytelna?
Np w tabelce? Aby zawierala imie, skad sie jest, termin porodu i plec w miare czasu :-)?
Moze cos jeszcze, jakies sugestie?
Zglaszam sie na ochotnika zeby zrobic taka liste na podstawie tego co jest w tej starej :-)

Można jeszcze dodać imiona jakie wybierzemy dla naszych maleństw :) miałysmy tak na czerwcówkach2013

Dziewczyny a co powiecie aby przerobic nasza liste kwietniowek na bardziej czytelna?
Np w tabelce? Aby zawierala imie, skad sie jest, termin porodu i plec w miare czasu :-)?
Moze cos jeszcze, jakies sugestie?
Zglaszam sie na ochotnika zeby zrobic taka liste na podstawie tego co jest w tej starej :-)

ja też jestem za :) ale to może poczekamy aż będzie ta grupa zamknięta?

Ok, no problem :-)

uwo9yx8danzxt9q9.png

reklama
Do góry