reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Olala dzięki :) tych firm nie kojarze, z naturalnych no to lubie polskie sylveco/biolaven i bazuje na rosyjskich/estońskich produktach :) choć to głównie włosy :D
a do buzi do zaluje ze jeszcze mnie nie stać na resibo, z próbek są boskie.
W tym moimfeminovicie też jest wit d, z resztą w wiekszosci kompleksów witaminowych to jest.

reklama
sałatkaowocowa woow dopiero za 3 tyg chyba bym nie wytrzymała z ciekawości :)
w niedziele wyjezdzam na tydzien na wakacje. W nastepny pon zadzwonie do lekarza. Na wizyte czeka sie ok dwa tyg wiec za ok trzy ujrze w koncu swoje malenstwo...:) w sumie moglabym w ten poniedzialek zadzwonic ale nie chce tak szybko wizyty. Chce miec juz jasna sytuacje. Powinno byc widac serduszko, a na takim widoku najbardziej mi zalezy
:)

w niedziele wyjezdzam na tydzien na wakacje. W nastepny pon zadzwonie do lekarza. Na wizyte czeka sie ok dwa tyg wiec za ok trzy ujrze w koncu swoje malenstwo...:) w sumie moglabym w ten poniedzialek zadzwonic ale nie chce tak szybko wizyty. Chce miec juz jasna sytuacje. Powinno byc widac serduszko, a na takim widoku najbardziej mi zalezy
:)
Ja się dowiedziałam o ciąży 1 sierpnia, a wizyta dopiero we wtorek. Też chciałam poczekać na serduszko te 3 tygodnie. I proszę,jak szybko zleciało. Ale to, tak jak już któraś z dziewczyn napisała - kwestia indywualna każdej z nas. :-)

Olala dzięki :) tych firm nie kojarze, z naturalnych no to lubie polskie sylveco/biolaven i bazuje na rosyjskich/estońskich produktach :) choć to głównie włosy :D
a do buzi do zaluje ze jeszcze mnie nie stać na resibo, z próbek są boskie.
W tym moimfeminovicie też jest wit d, z resztą w wiekszosci kompleksów witaminowych to jest.
Tez bardzo lubie sylveco. Teraz maja nowa markę vianek, też mam ochotę spróbować.
No resibo podobno warto

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z vianka mam na razie szampon tylko ale jest spoko choć moich ruskich faworytow nie przebił

Na razie zażywam tylko folik, potem zobaczy się.
Cały czas mi gorąco jakbym temperaturę miała i taka dziś zmęczona się czuje.
Jadę w sobotę do koleżanki, jest w 6 miesiącu szkoda, że nasze dzieci nie będą z tego samego roku.

reklama
Najbardziej lubie Planeta organica do włosów, z bania agafii miałam krem do buźki zastąpiony sylveco obecnie, i reszta do włosów - receptury babuszki agafii i natura siberica
Mialam kiedys serum na szybszy wzrost włosów takie w szaszetkach. Pieknie pachniało i po jakims czasie faktycznie pojawily sie naby hair;) a skąd zamawiasz?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry