reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Olala dzięki :) tych firm nie kojarze, z naturalnych no to lubie polskie sylveco/biolaven i bazuje na rosyjskich/estońskich produktach :) choć to głównie włosy :D
a do buzi do zaluje ze jeszcze mnie nie stać na resibo, z próbek są boskie.
W tym moimfeminovicie też jest wit d, z resztą w wiekszosci kompleksów witaminowych to jest.

reklama
sałatkaowocowa woow dopiero za 3 tyg chyba bym nie wytrzymała z ciekawości :)
w niedziele wyjezdzam na tydzien na wakacje. W nastepny pon zadzwonie do lekarza. Na wizyte czeka sie ok dwa tyg wiec za ok trzy ujrze w koncu swoje malenstwo...:) w sumie moglabym w ten poniedzialek zadzwonic ale nie chce tak szybko wizyty. Chce miec juz jasna sytuacje. Powinno byc widac serduszko, a na takim widoku najbardziej mi zalezy
:)

w niedziele wyjezdzam na tydzien na wakacje. W nastepny pon zadzwonie do lekarza. Na wizyte czeka sie ok dwa tyg wiec za ok trzy ujrze w koncu swoje malenstwo...:) w sumie moglabym w ten poniedzialek zadzwonic ale nie chce tak szybko wizyty. Chce miec juz jasna sytuacje. Powinno byc widac serduszko, a na takim widoku najbardziej mi zalezy
:)
Ja się dowiedziałam o ciąży 1 sierpnia, a wizyta dopiero we wtorek. Też chciałam poczekać na serduszko te 3 tygodnie. I proszę,jak szybko zleciało. Ale to, tak jak już któraś z dziewczyn napisała - kwestia indywualna każdej z nas. :-)

Olala dzięki :) tych firm nie kojarze, z naturalnych no to lubie polskie sylveco/biolaven i bazuje na rosyjskich/estońskich produktach :) choć to głównie włosy :D
a do buzi do zaluje ze jeszcze mnie nie stać na resibo, z próbek są boskie.
W tym moimfeminovicie też jest wit d, z resztą w wiekszosci kompleksów witaminowych to jest.
Tez bardzo lubie sylveco. Teraz maja nowa markę vianek, też mam ochotę spróbować.
No resibo podobno warto

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z vianka mam na razie szampon tylko ale jest spoko choć moich ruskich faworytow nie przebił

Na razie zażywam tylko folik, potem zobaczy się.
Cały czas mi gorąco jakbym temperaturę miała i taka dziś zmęczona się czuje.
Jadę w sobotę do koleżanki, jest w 6 miesiącu szkoda, że nasze dzieci nie będą z tego samego roku.

reklama
Najbardziej lubie Planeta organica do włosów, z bania agafii miałam krem do buźki zastąpiony sylveco obecnie, i reszta do włosów - receptury babuszki agafii i natura siberica
Mialam kiedys serum na szybszy wzrost włosów takie w szaszetkach. Pieknie pachniało i po jakims czasie faktycznie pojawily sie naby hair;) a skąd zamawiasz?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry