reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Helllolllll
Ale Wy piszecie szybciutko :) chyba muszę ściągnąć sobie aplikację na telefon bo przy mojej córze cięzko siąść przy komputerze :)

Alcarin a myślałam że to Tylko ja mam shize z zapachem rybim :)

Aasinkaa Witaj :)

Mama_NS miałam ostatnio tak samo, poleżałam dosyć długo i jakoś przeszło.

Comffe obyś tym razem nie wymiotowała!!

Kurka mi gin jeszcze nie kazała brać witamin

nuukakun Cześć :)

Ni_kusia trzymam kciuki aby następny test wyszedł pozytywnie!!

A co myślicie o BioOil do smarowania brzuszka???

Olala1978 też używam Oleju kokosowego, myślisz że do smarowania brzucha na rozstępy będzie dobry?

Dziewczyny co zażywacie jakie witaminki .... Ja biorę narazie pregna + , ale jak zaczną się skurcze nóg to będę brać jeszcze magnez

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja na razie łykam kompleks witamin olimpu..
Wszystko bedzie dobrze.;)

Chyba już wiem dlaczego sie budzę w nocy. Z pragnienia. Mam strasznie sucho w ustach i non stop chodzę z butelką i popijam wodę.

Dziewczyny smarujecie już czymś brzuch i piersi?
Ja mam taka oliwke z rossmana dla kobiet w ciąży ale chcialabym zainwestowac w cos lepszego ;)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie suszy tak samo! pragnienie budzi mnie kilka razy w ciągu nocy, dzisiaj wypiłam przez noc 1,5l wody :)

Pregna plus - folik+wapno+wit.d
Plusem tych tabletek jest to ze sa male i latwe do polkniecia, co przy mdlosciach pierwszego trymestru jest nie bez znaczenia. W drugiej polowie ciazy zaczne pewnie zestaw witamin brac, a na pewno magnez i moze zelazo.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Sylwia, moim zdaniem pomoze jak kazdy inny nawilzacz a przynajmniej naturalny ;) ale zaznaczam - to moje zdanie, nie jestem alfa i omega ;)
Tez korzystam glownie z apki, teraz na przyklad moj syn zajal kompa i oglada klub myszki miki :D

Olala1978 ja jestem fanem naturalnych kosmetyków ale nie będę ściemniać, czasem zależy coś od ceny i obecne kremy do ciała mam "chemiczne", zaś tylko do pyszczka naturalne.
To jak ogarniasz temat, to co fajnego polecasz z dobrym składem? Wszystko lecisz tym kokosowym, czy masz jeszcze coś fajnego w kosmetyczce? :)

Ja biorę narazie tylko kwas foliowy FolActivin. Zapytam we wtorek co jeszcze powinnam. A wy jak myślicie? Bierzecie magnezy i witaminy same z siebie, czy dopiero jak gin polecił?

My w domu uzywamy naturalnych kosmetykow, bez sles, parabenow. Do nawilzania zel aloesowy (wyleczyl mnie z alergii na slonce po 15 latach), no i olej kokosowy - moge polecic do nawilzania calym sercem :)

Co do czulosci testow ciazowych, to ufam first response, pokazal mi ciaze na szesc dni przed planowanym okresem :) w pierwszej ciazy tez go uzylam ;)

Wczoraj pierwszy raz mnie zemdlilo, bleeee.

U mnie olej kokosowy sie sprawdza ale niestety na krótką metę :/ Ogolnie mam problem z balsamami bo moja skora szybko sie przyzwyczaja i szybko sie przesusza. Ogólnie jestem takim wiórkiem. Dlatego boję się, że dużo rozstępów sie nabawię:/

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry