Sylwia9
Fanka BB :)
No to pewnie od tego dziwgania to sie pojawiło nie ma co panikować [emoji6]
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki. Mam nadzieję, że będzie ok...No to pewnie od tego dziwgania to sie pojawiło nie ma co panikować [emoji6]
To wzdęcia [emoji12]witam dziewczyny! Jestem w 4 tygodniu, wszystko przebiega ok, nic mnie nie boli, jedyne co mnie tak troszkę martwi, to duży brzuch. Tak jakby spuchniety.. Martwie, sie bo to 1 ciaza, nie mam juz jednego jajnika i troche sie stresuje, nie powiem ze nie. Też tak macie? Czy to normalne? Lekarza mam w srode.
Będzie zobaczyszDzięki. Mam nadzieję, że będzie ok...
Witaj nie martw się dużym brzuchem bo to zupełnie normalne [emoji6] ja mam identycznie wyglądam jak w 4 miesiącu ciąży [emoji6]witam dziewczyny! Jestem w 4 tygodniu, wszystko przebiega ok, nic mnie nie boli, jedyne co mnie tak troszkę martwi, to duży brzuch. Tak jakby spuchniety.. Martwie, sie bo to 1 ciaza, nie mam juz jednego jajnika i troche sie stresuje, nie powiem ze nie. Też tak macie? Czy to normalne? Lekarza mam w srode.
Witaj Ta sama sytuacja 1 ciąża i tez nie mam prawego jajnika usunięty w zeszlym rokuwitam dziewczyny! Jestem w 4 tygodniu, wszystko przebiega ok, nic mnie nie boli, jedyne co mnie tak troszkę martwi, to duży brzuch. Tak jakby spuchniety.. Martwie, sie bo to 1 ciaza, nie mam juz jednego jajnika i troche sie stresuje, nie powiem ze nie. Też tak macie? Czy to normalne? Lekarza mam w srode.
podziel sie ;pWłaśnie skończyłam robić prawie 30 słoików kompotu z gruszek. Na dokladke zajadamy z Zuzia gruszki. Nie wiem czy to dobry pomysł żeby jeść je na noc ale sa takie pyyyyyszne [emoji6]