reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, pojawiły się dzisiaj różowe plamienia i chyba kropka krwi? Miałyście tak? Lekarze w okolicy na urlopach.. a wizyta dopiero we wtorek.. Co zrobić? Trochę się przestraszyłam...

Dziewczyny, pojawiły się dzisiaj różowe plamienia i chyba kropka krwi? Miałyście tak? Lekarze w okolicy na urlopach.. a wizyta dopiero we wtorek.. Co zrobić? Trochę się przestraszyłam...
Ja nic takiego nie miałam :/ Nie przemęczyłaś się dzisiaj albo może coś dźwignęłaś?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Alela - gratki! :)

Alcarin - szukalabym lekarza prywatnie. Na IP moga zachowac sie różnie w przypadku wczesnej ciazy. Ale jedz, jedz - moze dostaniesz cos na podtrzymanie. Trzymam kciuki :*

Mialam kiedys serum na szybszy wzrost włosów takie w szaszetkach. Pieknie pachniało i po jakims czasie faktycznie pojawily sie naby hair;) a skąd zamawiasz?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdzie, mieszkam w królewskim mieście krakowie i takie cuda mam wszystko stacjonarnie :) te saszetke też miałam, podobnie mi urosły baby hair po nich :)

mi gin powiedział 2 razy ze jak coś takiego sie u mniepojawi to mam jechać od razu na IP. Jak masz 10 min to po prostu sprawdz jaki szpital w twoim miescie ma oddzial ginekologiczny albo sor ginekologiczny zeby moec pewnosc ze jak zajedziesz to jakikolwiek gin tam bedzie ale ja tak szczerze co raczej zawsze bardziej bagatelizuje niz przesadzam to bym jechala. Najwyzej zwymyslaja cie ze panikujesz ale musza sprawdzic czy wszystko ok i ostatecznie sie uspokoisz a nie bedziesz gdybac.

Olala1978 a co sądzisz żeby smarować sie masłem shea? Tak się zastanawiam bo uwielbiam je i mam nadmiar w zapasie :) dzięki za foto. Mam nadzieję ze siostra z uk przywiezie mi ten krem

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Comffe to sprawka progesteronu, utrzymująca się wyższa temp skłoniła mnie do zrobienia drugiego testu, który okazał się być pozytywny [emoji134]

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja juz sie martwilam ze cos nie tak, też miewam takie uderzenia goraca. Trzecia ciąża a wiedzy nigdy za wiele [emoji6]

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Obdzwonilam w koło lekarzy prywatnie.. Albo mają urlop albo nie przyjmą bo nie ma miejsca... I mówili, żeby nie panikowac... głupia jakoś dziwnie karton podniosłam... Zdenerwowalam się po tym że taka durna jestem i wtedy ta plamka się pojawiła... Dużo tego nie było... Teraz leżę i nic nie ma... Sucho całkiem... szpital odpada... Mieszkam w sumie w małej miejscowości a szpital tutaj jest okropny... I moja znajoma chcieli lyzeczkowac od razu... Stwierdzili, ze jest młoda i ma czas na dzieci... Więc za żadne skarby tam nie pojadę...

Do góry