reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Ja smarowalam brzuch od ok. 20 tc, bo wtedy jakos mi wyszedł. Ja czytalam, by smarowac 2 na zmianę. Smarowalam regularnie Palmersem na zmiane z Pharmaceris. Przytylam 24 kg, brzuch byl ogromny, rozstepow brak.
To zeby smarować od tak 12 tc chodzi o to, by nie ładować tyle chemii na poczatku ciazy, gdy nie ma jeszcze w pelni rozwinietego łożyska, ktore chroni dziecko.
Uwazajcie na oliwke, bo paradoksalnie strasznie wysusza skore.
To zeby smarować od tak 12 tc chodzi o to, by nie ładować tyle chemii na poczatku ciazy, gdy nie ma jeszcze w pelni rozwinietego łożyska, ktore chroni dziecko.
Uwazajcie na oliwke, bo paradoksalnie strasznie wysusza skore.
aal
Cyntia - oliwka na parafinie nałożona w złym momencie ( gdy skóra po kąpieli już zdążyła wyschnąć) rzeczywiście może jak najbardziej wysuszyć zaś oliwka na bazie oleju (najpopularniejsze w drogeryjnych kosmetykach to migdałowy słonecznikowy chyba też często jest) to już nie wysuszą
Cyntia85
Ja zaczelam od hipoalergicznej Nivea Baby na wilgotna skore, a skora mi sie sypala jakbym miala lupiez. Mam gdzies fote, bo pytalam dziewczyn co mam robic... i wtedy dowiedzialam sie, ze to dzieki oliwce.. Potem kupilam Ziajke, ktora nic nie nawilzala.. A potem Pharmaceris i Palmers. Po Palmersie skora byla dlugo i gleboko nawilzona. Tyle ze jak dla mnie brzydko pachnie. Ale jest bardzo wydajny i teraz tez bede go uzywac
An-ia
Mówię Wam oblukajcie oliwke z rossmana dla kobiet w ciąży. Ma bardzo dobry sklad i piekny zapach. Tak samo mogę polecić oliwke z hippaJa zaczelam od hipoalergicznej Nivea Baby na wilgotna skore, a skora mi sie sypala jakbym miala lupiez. Mam gdzies fote, bo pytalam dziewczyn co mam robic... i wtedy dowiedzialam sie, ze to dzieki oliwce.. Potem kupilam Ziajke, ktora nic nie nawilzala.. A potem Pharmaceris i Palmers. Po Palmersie skora byla dlugo i gleboko nawilzona. Tyle ze jak dla mnie brzydko pachnie. Ale jest bardzo wydajny i teraz tez bede go uzywac
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
aal
An-ia ja tez rossmanowskiej uzywalam na wlosy i czasem do ciala to fakt i sklad i zapach suuuuper ale teraz wykonczyłam ją i mam jakąś inną tez z rossmanna o zapachu papaja i mango, też mieszanka olejków właśnie hippa chyba nigdy nie dorwałam.
reklama
An-ia
O właśnie tą mam na myśli, nie mogłam sobie nazwy przypomnieć
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom