reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Adziorek szynkę parmenska tez sobie czasami szamne bo lubię, oj znam to jak trzeba budzić do przedszkola , teraz z synkiem siedzę w domu wiec sobie leniuchujemy. Czy dzisiaj są jakieś wizyty u gin?[emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie sobie weszłam na październikowe mamy... te suwaczki już prawie na końcu... aż im zazdroszczę. Nie wiem dlaczego ale już bym chciała żeby to była końcówka :tak: może dlatego że to pierwsze i długo wyczekiwane...
Choć wczoraj wieczorem do mnie dotarło że skończą się beztroskie dni... koniec od kwietnia maluch będzie rządził moim (naszym) życiem :rofl2:

Twoja slodko spi a moja po 5 wstaje
Śniadanko i do przedszkola

U nas jest codziennie problem z budzeniem :/ najchętniej to by spała do 8-9 ale za to w weekendy sama wstaje o 6.30-7 :/ i weź tu zrozum dziecko :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Hej!, A godzinke mam wizyte, zobaczę moje Malenstwo, oby bylo wszystko dobrze...
Wczoraj moja przyjaciółka urodziła córeczkę!!;) a Moj sie tak zajaral ze dzisiaj idzie ze mna ogladac Bobo, mam nadzieję ze serduszko bedzie bilo....
Jestem dobrej myśli, ale zawsze jednak maly stresik i obawy sa.. Trzymajcie kciuki!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej!, A godzinke mam wizyte, zobaczę moje Malenstwo, oby bylo wszystko dobrze...
Wczoraj moja przyjaciółka urodziła córeczkę!!;) a Moj sie tak zajaral ze dzisiaj idzie ze mna ogladac Bobo, mam nadzieję ze serduszko bedzie bilo....
Jestem dobrej myśli, ale zawsze jednak maly stresik i obawy sa.. Trzymajcie kciuki!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Będzie dobrze... a Twój po takich wrażeniach cały dzień głową w chmurach będzie chodził :-) :)
Daj znać jak już będziesz po!

Do góry