reklama
Ninka86
Fanka BB :)
Właśnie sobie weszłam na październikowe mamy... te suwaczki już prawie na końcu... aż im zazdroszczę. Nie wiem dlaczego ale już bym chciała żeby to była końcówka może dlatego że to pierwsze i długo wyczekiwane...
Choć wczoraj wieczorem do mnie dotarło że skończą się beztroskie dni... koniec od kwietnia maluch będzie rządził moim (naszym) życiem
Choć wczoraj wieczorem do mnie dotarło że skończą się beztroskie dni... koniec od kwietnia maluch będzie rządził moim (naszym) życiem
adziorek
Twoja slodko spi a moja po 5 wstaje
Śniadanko i do przedszkola
U nas jest codziennie problem z budzeniem :/ najchętniej to by spała do 8-9 ale za to w weekendy sama wstaje o 6.30-7 :/ i weź tu zrozum dziecko
Milkchocolate
Hej!, A godzinke mam wizyte, zobaczę moje Malenstwo, oby bylo wszystko dobrze...
Wczoraj moja przyjaciółka urodziła córeczkę!! a Moj sie tak zajaral ze dzisiaj idzie ze mna ogladac Bobo, mam nadzieję ze serduszko bedzie bilo....
Jestem dobrej myśli, ale zawsze jednak maly stresik i obawy sa.. Trzymajcie kciuki!
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wczoraj moja przyjaciółka urodziła córeczkę!! a Moj sie tak zajaral ze dzisiaj idzie ze mna ogladac Bobo, mam nadzieję ze serduszko bedzie bilo....
Jestem dobrej myśli, ale zawsze jednak maly stresik i obawy sa.. Trzymajcie kciuki!
reklama
Ninka86
Będzie dobrze... a Twój po takich wrażeniach cały dzień głową w chmurach będzie chodziłHej!, A godzinke mam wizyte, zobaczę moje Malenstwo, oby bylo wszystko dobrze...
Daj znać jak już będziesz po!