reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Mi tez sie podoba Szymon. Myslalam ze juz nikt tak nie nazwie a tu prosze. A dla dziewczynki Joanna albo Alicja.

Ja mam Joanne :) piękne imię ale czorcik z niej jest :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

U nas dla chłopca napewno bedzie Michał :) tak wybraliśmy jak byłam w ciąży z corka i tak nam zostało. Jeśli chodzi o dziewczynkę to mi sie podoba Natasza ale moj maz mówi ze to ruskie imię i mam sobie je z głowy wybić wiec moze Natalia ale do końca nie jestem przekonana. Poczekam az sie okaze kto w brzuszku siedzi :) bo moze nie będę musiała kombinować i bedzie Michałek :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

U nas dla chłopca napewno bedzie Michał :) tak wybraliśmy jak byłam w ciąży z corka i tak nam zostało. Jeśli chodzi o dziewczynkę to mi sie podoba Natasza ale moj maz mówi ze to ruskie imię i mam sobie je z głowy wybić wiec moze Natalia ale do końca nie jestem przekonana. Poczekam az sie okaze kto w brzuszku siedzi :) bo moze nie będę musiała kombinować i bedzie Michałek :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png
moja siostra ma Michalka. Super chlopczyk i baaaaardzo grzeczny:)

Ja na dziewczynkę mam typy:
Róża (numer 1)
Rozalia
Nadia
Marcelina
Malwina
Nela
Jagoda
Łucja
Lilia/Liliana
Julietta

Co do chłopca
Kuba
Igor
Lukasz
Mikołaj
Alex
Max
Olaf
Dawid
Damian
Kacper

Wiem...trochę sporo...mój M chce po dziadkach nazywać ale mi się jakoś te imiona nie podobają :) jak będzie dziewczynka to na pewno dopne swego[emoji14]co do chłopca mozeee dam ukochanemu się potargowac trochę :)))

A myślałam, że tylko u mnie Igor w myślach ;)
Drugim typem jest Fabian, a co do dziewczynki, jakoś mam przeczucie, że jednak nie będę musiała kombinować ;) ;) ;)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png
Mi sie zawsze podobal Michal, ale po tacie nie dam tego samego imienia; p
U nas imiona wybierał przyszły tata, ale oczywiscie mi sie musialy spodobać;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ja w ciagu dnia mam ten przywilej ze w dzien moge sobie pospać i nie ukrywam ze czasami np. Dzisiaj. [emoji12] to wykorzystuje;)
Dopiero co mowilam, ze nie m mdłości.. M jak zawsze za szybko sie chwale...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry