reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Mi tez sie podoba Szymon. Myslalam ze juz nikt tak nie nazwie a tu prosze. A dla dziewczynki Joanna albo Alicja.

Ja mam Joanne :) piękne imię ale czorcik z niej jest :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

U nas dla chłopca napewno bedzie Michał :) tak wybraliśmy jak byłam w ciąży z corka i tak nam zostało. Jeśli chodzi o dziewczynkę to mi sie podoba Natasza ale moj maz mówi ze to ruskie imię i mam sobie je z głowy wybić wiec moze Natalia ale do końca nie jestem przekonana. Poczekam az sie okaze kto w brzuszku siedzi :) bo moze nie będę musiała kombinować i bedzie Michałek :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

U nas dla chłopca napewno bedzie Michał :) tak wybraliśmy jak byłam w ciąży z corka i tak nam zostało. Jeśli chodzi o dziewczynkę to mi sie podoba Natasza ale moj maz mówi ze to ruskie imię i mam sobie je z głowy wybić wiec moze Natalia ale do końca nie jestem przekonana. Poczekam az sie okaze kto w brzuszku siedzi :) bo moze nie będę musiała kombinować i bedzie Michałek :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png
moja siostra ma Michalka. Super chlopczyk i baaaaardzo grzeczny:)

Ja na dziewczynkę mam typy:
Róża (numer 1)
Rozalia
Nadia
Marcelina
Malwina
Nela
Jagoda
Łucja
Lilia/Liliana
Julietta

Co do chłopca
Kuba
Igor
Lukasz
Mikołaj
Alex
Max
Olaf
Dawid
Damian
Kacper

Wiem...trochę sporo...mój M chce po dziadkach nazywać ale mi się jakoś te imiona nie podobają :) jak będzie dziewczynka to na pewno dopne swego[emoji14]co do chłopca mozeee dam ukochanemu się potargowac trochę :)))

A myślałam, że tylko u mnie Igor w myślach ;)
Drugim typem jest Fabian, a co do dziewczynki, jakoś mam przeczucie, że jednak nie będę musiała kombinować ;) ;) ;)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png
Mi sie zawsze podobal Michal, ale po tacie nie dam tego samego imienia; p
U nas imiona wybierał przyszły tata, ale oczywiscie mi sie musialy spodobać;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ja w ciagu dnia mam ten przywilej ze w dzien moge sobie pospać i nie ukrywam ze czasami np. Dzisiaj. [emoji12] to wykorzystuje;)
Dopiero co mowilam, ze nie m mdłości.. M jak zawsze za szybko sie chwale...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry