Sylwia9
Fanka BB :)
Ja tak właśnie mam bezsenność ciążowąWy tez nie mozecie spac w nocy? Budzę sie do wc i potem nie moge usnac przez kilka godzin
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak właśnie mam bezsenność ciążowąWy tez nie mozecie spac w nocy? Budzę sie do wc i potem nie moge usnac przez kilka godzin
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
strasznie mnie to meczy. W dzien nie da rady pospac a wieczorem jestem wsciekla...Ja tak właśnie mam bezsenność ciążową
Mi tez sie podoba Szymon. Myslalam ze juz nikt tak nie nazwie a tu prosze. A dla dziewczynki Joanna albo Alicja.
moja siostra ma Michalka. Super chlopczyk i baaaaardzo grzecznyU nas dla chłopca napewno bedzie Michał tak wybraliśmy jak byłam w ciąży z corka i tak nam zostało. Jeśli chodzi o dziewczynkę to mi sie podoba Natasza ale moj maz mówi ze to ruskie imię i mam sobie je z głowy wybić wiec moze Natalia ale do końca nie jestem przekonana. Poczekam az sie okaze kto w brzuszku siedzi bo moze nie będę musiała kombinować i bedzie Michałek
Ja na dziewczynkę mam typy:
Róża (numer 1)
Rozalia
Nadia
Marcelina
Malwina
Nela
Jagoda
Łucja
Lilia/Liliana
Julietta
Co do chłopca
Kuba
Igor
Lukasz
Mikołaj
Alex
Max
Olaf
Dawid
Damian
Kacper
Wiem...trochę sporo...mój M chce po dziadkach nazywać ale mi się jakoś te imiona nie podobają jak będzie dziewczynka to na pewno dopne swego[emoji14]co do chłopca mozeee dam ukochanemu się potargowac trochę ))
Mi sie zawsze podobal Michal, ale po tacie nie dam tego samego imienia; pU nas dla chłopca napewno bedzie Michał tak wybraliśmy jak byłam w ciąży z corka i tak nam zostało. Jeśli chodzi o dziewczynkę to mi sie podoba Natasza ale moj maz mówi ze to ruskie imię i mam sobie je z głowy wybić wiec moze Natalia ale do końca nie jestem przekonana. Poczekam az sie okaze kto w brzuszku siedzi bo moze nie będę musiała kombinować i bedzie Michałek