reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja dzisiaj wizyta o 10.40 i juz siedzę jak na szpilkach :/ w sumie nastawiam sie juz na wszystko bo ostatnio cos objawy mam lżejsze ale moze pomału ustępują. No nic jem śniadanie ide sie ogarnac i dam znac jak juz będę po :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Witajcie.
Trzymam kciuki za wizyty będzie dobrze musi być :)
Ja mam jutro wizytę i to na 18 do tej godziny chyba padne na zawal.
Aga super ze wszystko ok ciesze się :)

Jo Asia a może to ten 12 tydzień i wszystko mija :)

Mam pytanko czy jak np. Kichacie to tez czasem potem Was ciągną więzadła?

Ja jak leze i czuje ze bede kichala musze szybko przewrocic sie na bok wtedy nic nie boli jak leze na plecach zaczyna wszystko mnie bolec :/ Ale Wam zazdroszcze brzuszkow u mnie 15 tc i widac "cos" jak siedze a tak to nic :(

Witajcie.

Taaak, taki dziwny ból mam [emoji14] Jakby jajniki, ale nie jajniki [emoji23] I nie zawsze, ale zdarzyło się :)

ckai43r886icswaj.png

Ja jak kicham to muszę wstać i się skulic albo właśnie skulic się na łóżku bo jak leżę na plecach z laptopem na przykład i kichne to okropnie boli mnie brzuch.. :(

Witajcie.

Tak... Przy, kichaniu i kaszlu.. Za pierwszym razem aż sie przestraszyłam tak zabolało;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ja dzisiaj wizyta o 10.40 i juz siedzę jak na szpilkach :/ w sumie nastawiam sie juz na wszystko bo ostatnio cos objawy mam lżejsze ale moze pomału ustępują. No nic jem śniadanie ide sie ogarnac i dam znac jak juz będę po :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png
U mnie objaby też już są lżejsze, nie martw się będzie dobrze... pochwal się później fotkami ;)

reklama
Dzień dobry
Widzę że dzisiaj dużo wizyt więc kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
Będzie dobrze :D

Ja zaczęłam 14tc. żadnych zmian :/ wczoraj wymiotowałam 2 razy i cały dzień męczyła mnie zgaga i męczyła mnie taka gula w gardle :/
Dzisiaj już przed wyjściem z córką do przedszkola jeden pawik a po powrocie kolejny. Ledwo chleb kupiłam w sklepie i musiałam szybko wychodzić bo ledwo na nogach stałam...
Daje popalić ten mój łobuz mały.

Do góry