reklama
Agaaacia
Fanka BB :)
Ja jak leze i czuje ze bede kichala musze szybko przewrocic sie na bok wtedy nic nie boli jak leze na plecach zaczyna wszystko mnie bolec :/ Ale Wam zazdroszcze brzuszkow u mnie 15 tc i widac "cos" jak siedze a tak to nic
jooo_asia
Taaak, taki dziwny ból mam [emoji14] Jakby jajniki, ale nie jajniki [emoji23] I nie zawsze, ale zdarzyło się
Agaaacia
Bedzie wszystko ok trzymam kciuki za WasJa dzisiaj wizyta o 10.40 i juz siedzę jak na szpilkach :/ w sumie nastawiam sie juz na wszystko bo ostatnio cos objawy mam lżejsze ale moze pomału ustępują. No nic jem śniadanie ide sie ogarnac i dam znac jak juz będę po
Milkchocolate
Tak... Przy, kichaniu i kaszlu.. Za pierwszym razem aż sie przestraszyłam tak zabolało
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Milkchocolate
Ja dzisiaj odbieram wyniki i jiteo wizyta na 10:30, ciesze sie jak nie wiem, ale strach lekki tez jest...
jooo_asia
Będzie dobrze! Innej opcji nie widzę :*Ja dzisiaj odbieram wyniki i jiteo wizyta na 10:30, ciesze sie jak nie wiem, ale strach lekki tez jest...
Ninka86
U mnie objaby też już są lżejsze, nie martw się będzie dobrze... pochwal się później fotkamiJa dzisiaj wizyta o 10.40 i juz siedzę jak na szpilkach :/ w sumie nastawiam sie juz na wszystko bo ostatnio cos objawy mam lżejsze ale moze pomału ustępują. No nic jem śniadanie ide sie ogarnac i dam znac jak juz będę po
reklama
Kingusia91
Dzień dobry
Widzę że dzisiaj dużo wizyt więc kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
Będzie dobrze
Ja zaczęłam 14tc. żadnych zmian :/ wczoraj wymiotowałam 2 razy i cały dzień męczyła mnie zgaga i męczyła mnie taka gula w gardle :/
Dzisiaj już przed wyjściem z córką do przedszkola jeden pawik a po powrocie kolejny. Ledwo chleb kupiłam w sklepie i musiałam szybko wychodzić bo ledwo na nogach stałam...
Daje popalić ten mój łobuz mały.
Widzę że dzisiaj dużo wizyt więc kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
Będzie dobrze
Ja zaczęłam 14tc. żadnych zmian :/ wczoraj wymiotowałam 2 razy i cały dzień męczyła mnie zgaga i męczyła mnie taka gula w gardle :/
Dzisiaj już przed wyjściem z córką do przedszkola jeden pawik a po powrocie kolejny. Ledwo chleb kupiłam w sklepie i musiałam szybko wychodzić bo ledwo na nogach stałam...
Daje popalić ten mój łobuz mały.