reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja dzisiaj wizyta o 10.40 i juz siedzę jak na szpilkach :/ w sumie nastawiam sie juz na wszystko bo ostatnio cos objawy mam lżejsze ale moze pomału ustępują. No nic jem śniadanie ide sie ogarnac i dam znac jak juz będę po :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Witajcie.
Trzymam kciuki za wizyty będzie dobrze musi być :)
Ja mam jutro wizytę i to na 18 do tej godziny chyba padne na zawal.
Aga super ze wszystko ok ciesze się :)

Jo Asia a może to ten 12 tydzień i wszystko mija :)

Mam pytanko czy jak np. Kichacie to tez czasem potem Was ciągną więzadła?

Ja jak leze i czuje ze bede kichala musze szybko przewrocic sie na bok wtedy nic nie boli jak leze na plecach zaczyna wszystko mnie bolec :/ Ale Wam zazdroszcze brzuszkow u mnie 15 tc i widac "cos" jak siedze a tak to nic :(

Witajcie.

Taaak, taki dziwny ból mam [emoji14] Jakby jajniki, ale nie jajniki [emoji23] I nie zawsze, ale zdarzyło się :)

ckai43r886icswaj.png

Ja jak kicham to muszę wstać i się skulic albo właśnie skulic się na łóżku bo jak leżę na plecach z laptopem na przykład i kichne to okropnie boli mnie brzuch.. :(

Witajcie.

Tak... Przy, kichaniu i kaszlu.. Za pierwszym razem aż sie przestraszyłam tak zabolało;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ja dzisiaj wizyta o 10.40 i juz siedzę jak na szpilkach :/ w sumie nastawiam sie juz na wszystko bo ostatnio cos objawy mam lżejsze ale moze pomału ustępują. No nic jem śniadanie ide sie ogarnac i dam znac jak juz będę po :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png
U mnie objaby też już są lżejsze, nie martw się będzie dobrze... pochwal się później fotkami ;)

reklama
Dzień dobry
Widzę że dzisiaj dużo wizyt więc kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
Będzie dobrze :D

Ja zaczęłam 14tc. żadnych zmian :/ wczoraj wymiotowałam 2 razy i cały dzień męczyła mnie zgaga i męczyła mnie taka gula w gardle :/
Dzisiaj już przed wyjściem z córką do przedszkola jeden pawik a po powrocie kolejny. Ledwo chleb kupiłam w sklepie i musiałam szybko wychodzić bo ledwo na nogach stałam...
Daje popalić ten mój łobuz mały.

Do góry