reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Witam! Jestem również nowa, przyszła mamusia jeszcze kwietniowa:)4 tydzień, termin 27.04:)To pierwsza ciąża, jeszcze nie możemy się nacieszyć i uwierzyć. Test pozytywny,dzisiaj wizyta u lekarza potwierdziła, choć zarodka jeszcze nie było widać na usg.
Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa. Zrobiłam w poniedziałek 4 testy i wyszły pozytywne. Dopiero 23 mam wizytę u lekarza. Czy to nie za późno? To moja pierwsza ciążą i bardzo się denerwuje. Mam bóle w podbrzuszu, podobnie jak na @. Z mnich obliczeń wychodzi że zaczął się 6tc.
To tez moja pierwsza ciąża,4 tydzień a bole jak na @ są, dzisiaj sie dowiedziałam,że to normalne takze bez obaw!:)

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa. Zrobiłam w poniedziałek 4 testy i wyszły pozytywne. Dopiero 23 mam wizytę u lekarza. Czy to nie za późno? To moja pierwsza ciążą i bardzo się denerwuje. Mam bóle w podbrzuszu, podobnie jak na @. Z mnich obliczeń wychodzi że zaczął się 6tc.
To tez moja pierwsza ciąża,4 tydzień a bole jak na @ są, dzisiaj sie dowiedziałam,że to normalne takze bez obaw!:)

hej :) prawdopodobnie też w kwietniu zostane mamą! Zrobiłam 2 testy i na obu są dwie kreski, jednak druga za każdym razem jest bledsza. Dlatego nie jestem pewna czy napewno jestem w ciąży, ale za kilka dni ide na wyziyte do ginekologa, wiec wszystko się wyjasni:). Dodaje zdjecie testów, jak uważacie dziewczyny?? :)
Gratuluję!!;)

Asinka - ja mialam lekka niedoczynność - TSH ok. 3,6. Bralam Eurhyrox 25 w ciazy. No a w ciazy strasznie skoczyly mi przeciwciala. Teraz musze zapisać się do endokrynologa, bo choc hormony i przeciwciala w normie, to pewno znowu skocza.

MamaNS - ja tak mialam z synkiem, ze mialam w brzuchu uczucie jak na rozwolnienie. Teraz przyszly mi mdlosci i juz pare razy mnie przeczyscilo. To chyba dobry znak ;)

Nikusia - jeny... tez mnie orgazmy wybudzaly prawie codziennie... Mi się ryczec chcialo, bo ciaza zagrozona (stawianie sie macicy, skracająca sie troszke szyjka) zakaz seksu, a tu erotyczne sny [emoji13]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam nowe kwietniowki :-)

Co do tego kiedy pójść pierwszy raz do ginekologa to jest to sprawa indywidualna , wiadomo jak wszystko jest oki to wystarczy 7tc , ale jest tu dużo dziewczyn które poroniły albo mają inne problemy i muszą brać rożne tabletki które przepisuje gin to muszą iść wcześniej do ginekologa , wiec mówienie albo krytykowanie innych kiedy powinny albo kiedy nie powinny iść do gina jest :-/ tak jak pisałam sprawa indywidualna .... na mojej karteczce od gina nawet było napisane żeby udać się do gina w razie strachu że coś jest nie tak .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aktualnie łykam Prenatal uno,magnez i duphaston

f2w33e3k96ygyz81.png

reklama
Asinka - ja mialam lekka niedoczynność - TSH ok. 3,6. Bralam Eurhyrox 25 w ciazy. No a w ciazy strasznie skoczyly mi przeciwciala. Teraz musze zapisać się do endokrynologa, bo choc hormony i przeciwciala w normie, to pewno znowu skocza.

MamaNS - ja tak mialam z synkiem, ze mialam w brzuchu uczucie jak na rozwolnienie. Teraz przyszly mi mdlosci i juz pare razy mnie przeczyscilo. To chyba dobry znak ;)

Nikusia - jeny... tez mnie orgazmy wybudzaly prawie codziennie... Mi się ryczec chcialo, bo ciaza zagrozona (stawianie sie macicy, skracająca sie troszke szyjka) zakaz seksu, a tu erotyczne sny [emoji13]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A już myślałam,ze coś było ze mna nie tak [emoji14]

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry