reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Adziorek Zuch mama z Ciebie. Wielki szacunek za podejście i ze się nie poddajesz mimo że los Cię tak doświadczył. Trzymam mocno kciuki [emoji4][emoji4]

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

W związku z tym ze jestem jedynaczka zawsze chciałam mieć dwójkę dzieci i wiem ze będę je miała :) jeśli udało sie z jednym to z drugim tez sie uda :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Ja jestem na Rovamycine, całą poprzednią ciążę też się leczylam, bo tam już nawet doszło do amniopunkcji.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży zachorowalas? A teraz masz wtorne zakażenie czy w wyniku ciazy znowu Ci się uaktywniła?

Jestem ciekawa jak to jest. W pierwszej ciąży miałam badania na toxo igg i igm, igg miałam dodatnie i gin wysłał mnie na awidnosc wyniosla 95%, wiec juz spory czas przed ciąża chorowałam. A teraz mnie straszy, że może dojść do wtórnego zakażenia i do 16 tyg mam zrobić badanie. Z tego wszystkie to już chyba zrobie te badanie dla swietego spokoju [emoji12] bo juz z zgłupiałam przecież mam w sobie przeciwciała hmm[emoji78]

Ania.orz - ja w pierwszej ciąży sprawdziłam i okazało się, że wyniki wskazują na świeże zakażenie, później pilnowalam i nigdy wynik się nie zmienił. Cały czas mam taki sam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem dlaczego jednym to tak łatwo przychodzi a drudzy się męczą... ja na szczęście nie miałam wcześniejszych rozczarowań bo jest to moja pierwsza ciąża... choć moja mama urodziła 5 dzieci i to wszystkie bez komplikacji a moja babcia nawet 9... pochodzę z dużej rodziny to zawsze myślałam zajść w ciąży i utrzymać ciążę będzie dla mnie wyzwaniem... nie wiem dlaczego może dlatego że słyszy się o tylu niepowodzeniach że poprostu to tak głęboko tkwi w człowieku że nawet przy pierwszej próbie i pierwszej ciąży człowiek ma jednak obawy...

O mój suwaczki wreszcie sam ruszył.
Jutro mam wizytę a czuje się słabo. Przeziębienie mnie dopada, córka kaszle a mąż juz od wczoraj na zwolnieniu leży. Normalnie masakra. Przypomnijcie co na przeziębienie domowego bierzecie. Ja mam syrop z cebuli, mleko z masłem i miodem, syrop z malin.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
Ja pije sok z czarnego bzu bo też coś mnie chce złapać ale się nie daje :D

Dziś mam wizytę o17:20! Strasznie się boję! Wchodze z mężem pierwszy raz, daj Boże żebyśmy zobaczyli zdrowe, ruchliwe dzieciątko... Dziś zaczął się u mnie 13 tydzień. Wszystko w rękach Boga.

Dziś mam wizytę o17:20! Strasznie się boję! Wchodze z mężem pierwszy raz, daj Boże żebyśmy zobaczyli zdrowe, ruchliwe dzieciątko... Dziś zaczął się u mnie 13 tydzień. Wszystko w rękach Boga.
Będzie dobrze zobaczysz... ale super ja do tego terminu muszę czekać aż do 17.10. więc muszę się uzbroić w cierpliwość.
Trzymam mocno kciuki i jak wrócisz to opowiesz jak mąż zareagował :biggrin2:

Trzymam kciuki za wizytę :)zdawaj nam relację już po i koniecznie foteczki nam pokaż bo pewnie już niuniuś będzie sporaśny :*** będzie dobrze !:)

mi dzis stuknęło pełne 11 tygodni :) wiec od jutra wchodze w 12 tc :) a USG planuje na 1.10 wiec wtedy bede juz zaczynać 13tc (12t+2d) :)) ale sie ciesze i nie moge sie doczekac :D mam nadzieje,ze zobacze ogromniastego bobacha :D

reklama
Do góry