reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

dziewczyny co dzis dobrego wcinacie lub bedziecie wcinac?
nie mam totalnie pomysłu.. jak wstałam tak zjadłam pączką i 4 wafle kukurydziane, wiec moje sniadanie popisowe nie było ;/ ale też mialam mdlosci wiec dobre i to... zaraz chyba zjem bekon i jajka sadzone ale chcialabym na obiad cos bardziej pozywnego :< zainspirujcie mnie !

reklama
dziewczyny co dzis dobrego wcinacie lub bedziecie wcinac?
nie mam totalnie pomysłu.. jak wstałam tak zjadłam pączką i 4 wafle kukurydziane, wiec moje sniadanie popisowe nie było ;/ ale też mialam mdlosci wiec dobre i to... zaraz chyba zjem bekon i jajka sadzone ale chcialabym na obiad cos bardziej pozywnego :< zainspirujcie mnie !
U mnie dziś na obiadek rosołu z kluskami lanymi i krokiety z serem i pieczarkami i do tego do picia barszczu czerwony. A najlepsze ze ja bym zjadła kapusniak ale niestety inni nie jedzą więc gotuje dla nich. Cora rosół mąż krokiety a ja...
Ja chyba pójdę po ogórki kiszone do piwnicy heheh. A na śniadanko aż wstyd.. Zjadłam jajko smażone na smalczyku że skwarkami i cebulką. Odkąd jestem w ciąży to jest mój przysmak a wcześniej było bleeee.

mmm krokiety z pieczaarkami i serem za mną chodzą od jakiegos czasu.. az zapomnialam :) chyba poproszę rodzicielkę, żeby wracając z pracy podrzuciła pieczareczki :D ^^

Ja dzisiaj zrobilam salatke z tortellini jako przekąska;) a na obiad dzisiaj palki z kurczaka z pure;) standardowo bez szalu; p
Trzymam kciuki za wizyte!!!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

hmmm no sałatke bym zjadła :D w sumie z reguly majonezu nie lubie ale teraz jakos mam ochote na jakas salateczke z majonezem... tortellini,gyros albo salatke z brokulem i makaronem ryzowym... mmm :) tyle tych pysznosci i na co sie tu zdecydowac...

Dziś mam wizytę o17:20! Strasznie się boję! Wchodze z mężem pierwszy raz, daj Boże żebyśmy zobaczyli zdrowe, ruchliwe dzieciątko... Dziś zaczął się u mnie 13 tydzień. Wszystko w rękach Boga.
Wszystkie zaciskamy mocno kciuki i czekamy na wiesci [emoji5][emoji5]

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

Dziś mam wizytę o17:20! Strasznie się boję! Wchodze z mężem pierwszy raz, daj Boże żebyśmy zobaczyli zdrowe, ruchliwe dzieciątko... Dziś zaczął się u mnie 13 tydzień. Wszystko w rękach Boga.
Prenatalne, tak? Czekamy na foty. Czeka Cie przemiłe przeżycie, obejrzysz dziecko dokładnie i taaak długo. Będziesz cała w skowronkach, serio [emoji38]

reklama
:) ja dzis nic nie ugotuje
O czymkolwiek myśle zaraz mam w głowie "bleee"
Na śniadanie jogurt a teraz byłam w warzywniaku po kapustę kiszona ...nie doniosłam jej do domu :) wszystko zjadłam.
Od wczoraj wszystko mi śmierdzi, rośnie w buzi i nie mam na nic ochoty...a jak mam to po kilku kęsach mi przechodzi i smakuje jaj zepsute

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry