reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

dziewczyny co dzis dobrego wcinacie lub bedziecie wcinac?
nie mam totalnie pomysłu.. jak wstałam tak zjadłam pączką i 4 wafle kukurydziane, wiec moje sniadanie popisowe nie było ;/ ale też mialam mdlosci wiec dobre i to... zaraz chyba zjem bekon i jajka sadzone ale chcialabym na obiad cos bardziej pozywnego :< zainspirujcie mnie !

reklama
dziewczyny co dzis dobrego wcinacie lub bedziecie wcinac?
nie mam totalnie pomysłu.. jak wstałam tak zjadłam pączką i 4 wafle kukurydziane, wiec moje sniadanie popisowe nie było ;/ ale też mialam mdlosci wiec dobre i to... zaraz chyba zjem bekon i jajka sadzone ale chcialabym na obiad cos bardziej pozywnego :< zainspirujcie mnie !
U mnie dziś na obiadek rosołu z kluskami lanymi i krokiety z serem i pieczarkami i do tego do picia barszczu czerwony. A najlepsze ze ja bym zjadła kapusniak ale niestety inni nie jedzą więc gotuje dla nich. Cora rosół mąż krokiety a ja...
Ja chyba pójdę po ogórki kiszone do piwnicy heheh. A na śniadanko aż wstyd.. Zjadłam jajko smażone na smalczyku że skwarkami i cebulką. Odkąd jestem w ciąży to jest mój przysmak a wcześniej było bleeee.

mmm krokiety z pieczaarkami i serem za mną chodzą od jakiegos czasu.. az zapomnialam :) chyba poproszę rodzicielkę, żeby wracając z pracy podrzuciła pieczareczki :D ^^

Ja dzisiaj zrobilam salatke z tortellini jako przekąska;) a na obiad dzisiaj palki z kurczaka z pure;) standardowo bez szalu; p
Trzymam kciuki za wizyte!!!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

hmmm no sałatke bym zjadła :D w sumie z reguly majonezu nie lubie ale teraz jakos mam ochote na jakas salateczke z majonezem... tortellini,gyros albo salatke z brokulem i makaronem ryzowym... mmm :) tyle tych pysznosci i na co sie tu zdecydowac...

Dziś mam wizytę o17:20! Strasznie się boję! Wchodze z mężem pierwszy raz, daj Boże żebyśmy zobaczyli zdrowe, ruchliwe dzieciątko... Dziś zaczął się u mnie 13 tydzień. Wszystko w rękach Boga.
Wszystkie zaciskamy mocno kciuki i czekamy na wiesci [emoji5][emoji5]

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

Dziś mam wizytę o17:20! Strasznie się boję! Wchodze z mężem pierwszy raz, daj Boże żebyśmy zobaczyli zdrowe, ruchliwe dzieciątko... Dziś zaczął się u mnie 13 tydzień. Wszystko w rękach Boga.
Prenatalne, tak? Czekamy na foty. Czeka Cie przemiłe przeżycie, obejrzysz dziecko dokładnie i taaak długo. Będziesz cała w skowronkach, serio [emoji38]

reklama
:) ja dzis nic nie ugotuje
O czymkolwiek myśle zaraz mam w głowie "bleee"
Na śniadanie jogurt a teraz byłam w warzywniaku po kapustę kiszona ...nie doniosłam jej do domu :) wszystko zjadłam.
Od wczoraj wszystko mi śmierdzi, rośnie w buzi i nie mam na nic ochoty...a jak mam to po kilku kęsach mi przechodzi i smakuje jaj zepsute

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry