reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
dziewczyny co dzis dobrego wcinacie lub bedziecie wcinac?
nie mam totalnie pomysłu.. jak wstałam tak zjadłam pączką i 4 wafle kukurydziane, wiec moje sniadanie popisowe nie było ;/ ale też mialam mdlosci wiec dobre i to... zaraz chyba zjem bekon i jajka sadzone ale chcialabym na obiad cos bardziej pozywnego :< zainspirujcie mnie !
Zrobilam pomidorową, ale zmiksowaną. Ostatnio robie często zupy, lzej mi na żołądku po nich.

Ja dzisiaj zrobilam salatke z tortellini jako przekąska;) a na obiad dzisiaj palki z kurczaka z pure;) standardowo bez szalu; p
Trzymam kciuki za wizyte!!!

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wrzuć przepis na sałatkę, nie wiem co mam już jeść, a to wydaje się być pożywne [emoji39] i odpowiadać moim ciazowym kupkom smakowym.

Hej dziewczyny, wpadłam tylko, żeby się pożegnać. Dziś byłam na badaniu - serduszko mojego dziecka nie bije już od tygodnia. Czekam na poronienie samoistne do niedzieli, jak nie będzie, to w poniedziałek na łyżeczkowanie. Życzę Wam spokojnych ciąż i mam nadzieję, że jestem już ostatnia...
Bardzo mi przykro :(:(:(. Trzymaj się dzielnie...

Cyntia85 to bardzo smutne co piszesz o stratach, ale masz dużo racji, taka już nasza natura że się boimy o dzieci w brzuszku jak i po porodzie.

Ninka86 osz fuuuck no zawału bym dostała jak nic!!!! a z tymi wyzwiskami próbowaliście z kimś to konsultować??? Zrobiłaś mi wielką ochote na łazanki z kapuchą...

Allysa87 skąd ja to znam.... teraz też robie liste sobie, ostatnio jak byłam na większych zakupach to dużej połowy tego co miałam kupić to nie kupiłam..

Adziorek podoba mi się Twoje podejście!!! :)

April7 kciuki za wizyte && bedzie na pewno dobrze

Anjouek ja właście wcinam talarki i pomidory z cebulą w śmietanie hah :) a na obiad mam ogólnie zrazy z ziemniakami i buraczkami zasmażanymi , Ostatnio któraś robiła mi smaka na kopytka z cebulką więc wczoraj miałam :)

U mnie dzień jak co dzień, córa w pkolu, ogarnełam dom, no i oczywiście zawroty mnie nie opuszczają.

Jakieś pomysły co zrobić z dynii? Bo mam jej sporo. Oprócz muffinów, racuchów, zupy-kremu bo to już sprawdzone :)

No i powiedzcie skąd takie pomysły na Nicki??

Ja dziś również wizyta na 16.30, ale szybko mi zleci bo do 16 w pracy :). Podświadomie się już stresuje bo żołądek mi się zacisnał i ledwo wcisnelam godzinę temu bułkę, a jestem na nogach od 6.30... pije dużo, dziś sie ważyłam i okazało się że schudłam kilogram..
Wierzę w Boga i jestem tego zdania, że co on sobie wobec nas zaplanował to będzie realizował, my nie mamy na to większego wpływu. Kolejna sprawa jest taka że pamiętajcie źle rzeczy nie przytrafiaja się ludziom słabym bo nie daliby sobie z nimi rady! :)

hchy3e3k9yjb23r2.png

Ja dziś również wizyta na 16.30, ale szybko mi zleci bo do 16 w pracy :). Podświadomie się już stresuje bo żołądek mi się zacisnał i ledwo wcisnelam godzinę temu bułkę, a jestem na nogach od 6.30... pije dużo, dziś sie ważyłam i okazało się że schudłam kilogram..
Wierzę w Boga i jestem tego zdania, że co on sobie wobec nas zaplanował to będzie realizował, my nie mamy na to większego wpływu. Kolejna sprawa jest taka że pamiętajcie źle rzeczy nie przytrafiaja się ludziom słabym bo nie daliby sobie z nimi rady! :)

no to liczymy i na fociaszki od Ciebie, kciuki zacisniete <3

super :) juz sie nie moge doczekac Waszych relacji dziewczyny :D
przeżywam troche jak swoje haha :D

co do nicku to mój jest tak od imienia w sumie... bo jestem Ania ;) wiec dlugo była Anja.. az sobie wymyslałam gdzieś kiedyś nick.. Anja było zajęte wiec tak myśle - Ania - Aniołek..ale, że i Aniołek był zajęty to powstał nieco infantylny Anjouek :D

reklama
Do góry