Milkchocolate
Fanka BB :)
9t1d..O widzisz, to nie jestem sama W którym tc jesteś?
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9t1d..O widzisz, to nie jestem sama W którym tc jesteś?
O jeny, chyba bym dostała zawału. A mąż często tak lunatykuje?Hej dziewczyny, miałam fatalną noc... brzuch mi nieźle dawał popalić. I na dodatek mój meżuś lunatykował i mi stracha napędził. Patrzył przez okno i mówił że Oni tam stoją i zaraz tu przyjdą... dopiero jak się zorientowałam że on chodzi we śnie to się uspokoiłam.. co za noc...
Hej dziewczyny, miałam fatalną noc... brzuch mi nieźle dawał popalić. I na dodatek mój meżuś lunatykował i mi stracha napędził. Patrzył przez okno i mówił że Oni tam stoją i zaraz tu przyjdą... dopiero jak się zorientowałam że on chodzi we śnie to się uspokoiłam.. co za noc...
Niestety dosyć często... on chyba tak przeżywa swoje sny... ale najlepsze jest to że on mało kiedy pamięta. Jedyne co go budzi to światło... ale po takim czymś jest tak skołowany że robi się wulgarny i mnie wyzywa... co w ogóle nie jest do niego podobne bo jest strasznie spokojnym i ułożonym mężczyzną...O jeny, chyba bym dostała zawału. A mąż często tak lunatykuje?
Zawalu bym dostala napewnoHej dziewczyny, miałam fatalną noc... brzuch mi nieźle dawał popalić. I na dodatek mój meżuś lunatykował i mi stracha napędził. Patrzył przez okno i mówił że Oni tam stoją i zaraz tu przyjdą... dopiero jak się zorientowałam że on chodzi we śnie to się uspokoiłam.. co za noc...
Oj tak mozna... ja w ogóle ostatnio strasznie szybko się lękam... wystarczy że coś upadnie na podłogę żebym podskoczyła ze strachu... nigdy tak nie miałam