reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
dzien doberek, przyjmiecie mnie? :)
Ola, syn trzylatek, poronienie jesienia zeszlego roku.
malo we mnie optymizmu po poronieniu, ale mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze.
koncowka czwartego tygodnia, jeszcze nie zdazylam suwaczkow machnac :D

Zdecydowanie jestem tez za lekarzem mężczyzna,bo jedna to mnie wtedy gimnazjalistke straszyla na wstepie ze nigdy nie zajde w ciaze i kazala mame poprosić, a ja ryczalam jak nie wiem co,a druga to mnie tak zbadala ze myslalam ze mi tam wszystko roztargala,bo podobno ja oklamalam ze nigdy nie wspolzylam...blony nie mialam i to ja do tego przekonalo..nigdy nie zapytala czy nie uprawiam jakiegos sportu -w tym przypadku intensywna jazda konna, który mogl mi "zlikwidowac" ja. Później po tym badaniu czytalam duzo i nawet przy skoku przez kozła na wf mozna stracic blone jak sie ma cienka...

f2w33e3k96ygyz81.png
ja tez wole faceta lekarza...
w sumie nie mam zadnych przygod zwiazanych z lekarzami ale lepiej mi sie dogadac z obecnym lekarzem facetem...

dziewczyny macie jakies objawy? Oprocz braku @? kiedy Wam sie zaczely?
Ja zaczelam duzo sikac w sumie jakos rowno z terminem miesiaczki,no moze dzień po i tak sie trzymalo prawie miesiac,a teraz chodze mniej i w nocy juz nie zwykle. Cycuszki to mnie bolaly od przed @ spodziewanej,ale to norma,ale sie zmienily jakos początkiem 4tc o tak sb rosna troszke i dalej bolą ale mniej.brzuch boli codziennie od spodziewanej @
Ja jeszcze szybko robie sie glodna,ale dziubne jak ptak i juz nie moge,a jak jestem glodna to zdeka mi niedobrze...

f2w33e3k96ygyz81.png

Mnie dzis zaczelo delikatnie mdlic, w okolicy zaplodnienia mialam paskudna zgage, no i od paru dni bardziej zmeczona jestem. Od soboty pakuje w siebie dzikie ilosci sledzia po kaszubsku i cebuli do wszystkiego. Chyba mi przynajmniej przeziebienie nie grozi ;)
A, i prawie codziennie w lewej skroni mnie lupie

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny macie jakies objawy? Oprocz braku @? kiedy Wam sie zaczely?
Hej :) Mnie bolą piersi i widać już na nich niebieskie żyłki. Boli mnie też brzuch, dziwne uczucie.. trochę jak na @, czasami mocniej ale da się przeżyć. Trochę mnie mdli, ale na szczęście nie wymiotuje. Wkurza mnie mój ulubiony perfum. Często chodzę siusiu i chce mi się cały czas pić. No i wciąż bym spała najchętniej. Poza tym mam "sucho"... :) No i zdarza mi się płakać bez powodu. :p Oby tak dalej, bo do tej pory jest całkiem spoko. :) A jak reszta?

Do góry