reklama
Lucy00
Zaangażowana w BB
ni_kusia - musi się udać!!! A co mówią lekarze, dostałaś już jakieś hormony specjalne czy jak to działa? Bo czytałam że po dwóch nieudanych próbach jakoś już podtrzymują? Ech powiem Ci że trochę przerażające to wszystko jest...
No nic...co ma będzie to ma być.
Ja dużo mogę powiedzieć na temat traktowania kobiet w ciąży przez kobiety ginekolożki. Boli najbardziej to, że to kobieta kobiecie potrafi nagadać tyle przykrych rzeczy, że faktycznie włosy dęba stają..... Nie będę się rozwijać, bo to przykre doświadczenie, a nie chcę stresować przyszłych mam. W każdym razie baba babie zrobi większą krzywdę niż chłop kobiecie...co jest przykre i dla mnie niewyobrażalne
ni_kusia - musi się udać!!! A co mówią lekarze, dostałaś już jakieś hormony specjalne czy jak to działa? Bo czytałam że po dwóch nieudanych próbach jakoś już podtrzymują? Ech powiem Ci że trochę przerażające to wszystko jest...
Jestem na acardzie tylko. Moja córka byla zdrowa jak ją rodziłam (roniłam winno być, ale jakoś nie przechodzi mi to przez gardło). Pech, pech i jeszcze raz pech... A za pierwszym razem pusty pęcherzyk - moja wtedy 5 letnia córka miała ospę jak ja zaszłam w ciążę-taką wykluwającą się i niewidoczną i tak nieszczęśliwie się to skończyło.
Ale jestem dobrej myśli ;-)
ania.orz
Fanka BB :)
To samo pomyślałam, my kobiety potrafimy wbić szpile.. dlatego chodzę do mężczyzny [emoji7]Ja dużo mogę powiedzieć na temat traktowania kobiet w ciąży przez kobiety ginekolożki. Boli najbardziej to, że to kobieta kobiecie potrafi nagadać tyle przykrych rzeczy, że faktycznie włosy dęba stają..... Nie będę się rozwijać, bo to przykre doświadczenie, a nie chcę stresować przyszłych mam. W każdym razie baba babie zrobi większą krzywdę niż chłop kobiecie...co jest przykre i dla mnie niewyobrażalne
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Dziekuje
staram sie naprawde byc dobrej mysli. Wmawiam sobie ze to co zle juz do nas nie przyjdzie. Ile razy mozna przechodzic przez to samo?