salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Dziekuje slicznie chyba najbardziej jestesmy tygodniami zblizone do siebiesalatkaOwocowa ogromne gratulacje, wszystkiego dobrego Witamy w naszym gronie!
Aniaj93 - witamy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje slicznie chyba najbardziej jestesmy tygodniami zblizone do siebiesalatkaOwocowa ogromne gratulacje, wszystkiego dobrego Witamy w naszym gronie!
Aniaj93 - witamy!
ja poczekam na swoja pierwsza jeszcze ze trzy tyg. Pewnie bedzie widac juz serduszkoJak ja wam zazdroszczę tych wizyt, ja na swoją muszę jeszcze poczekam. Przeprowadziłam się dopiero do męża do Holandii i nie mam jeszcze meldunku, a on jest mi potrzebny do ubezpieczenia a bez tego nie mogę się umówić do położnej bo tu lekarz tylko w wyjątkowych przypadkach. Sam meldunek to ok 2 tyg:-(