reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Jak ja wam zazdroszczę tych wizyt, ja na swoją muszę jeszcze poczekam. Przeprowadziłam się dopiero do męża do Holandii i nie mam jeszcze meldunku, a on jest mi potrzebny do ubezpieczenia a bez tego nie mogę się umówić do położnej bo tu lekarz tylko w wyjątkowych przypadkach. Sam meldunek to ok 2 tyg:-(

Jak ja wam zazdroszczę tych wizyt, ja na swoją muszę jeszcze poczekam. Przeprowadziłam się dopiero do męża do Holandii i nie mam jeszcze meldunku, a on jest mi potrzebny do ubezpieczenia a bez tego nie mogę się umówić do położnej bo tu lekarz tylko w wyjątkowych przypadkach. Sam meldunek to ok 2 tyg:-(
ja poczekam na swoja pierwsza jeszcze ze trzy tyg. Pewnie bedzie widac juz serduszko

Zdecydowanie jestem tez za lekarzem mężczyzna,bo jedna to mnie wtedy gimnazjalistke straszyla na wstepie ze nigdy nie zajde w ciaze i kazala mame poprosić, a ja ryczalam jak nie wiem co,a druga to mnie tak zbadala ze myslalam ze mi tam wszystko roztargala,bo podobno ja oklamalam ze nigdy nie wspolzylam...blony nie mialam i to ja do tego przekonalo..nigdy nie zapytala czy nie uprawiam jakiegos sportu -w tym przypadku intensywna jazda konna, który mogl mi "zlikwidowac" ja. Później po tym badaniu czytalam duzo i nawet przy skoku przez kozła na wf mozna stracic blone jak sie ma cienka...

f2w33e3k96ygyz81.png

Ja teraz też pierwszy raz w życiu będę szła do mężczyzny ginekologa i trochę się denerwuje. Chociaż w obecnym stanie chciałabym się widzieć jak najszybciej, a tu jeszcze 11dni :hmm: Z kobietami miałam różne sytuacje.

Z kobietą łatwiej się rozmawia na różne trudne tematy-przynajmniej z mojego punktu widzenia. Mój ginekolog jak prowadził mi ciążę z moją już 7latką, Pan Profesor, jak mu powiedziałam, że wybudzają mnie orgazmy w nocy, to podśmiechiwał się ze mnie, a i było strasznie głupio :)

reklama
Igusiad nie jesteś sama, mój gin do jutra na urlopie, więc po łikendzie dopiero będę mogła się zarejestrować, na szczęście czeka się do 2 tyg na wizytę, wiec jakoś to przeżyje.

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry