reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Mnie od kawy odrzuciło nawet teraz jak sobie pomyśle o kawie to mi sie robi niedobrze :( a kawę uwielbiałam. Latte bądź cappuccino 3 razy dziennie piłam :) natomiast jak byłam w ciąży z córa to codziennie rano piłam lekka kawę z mlekiem :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

reklama
mi sie wydaje,ze jak sie napijesz raz na jakis czas i nie takiej za mocnej to nic sie nie stanie...
jak to mówią 'Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę' :p i ja sie z tym zgadzam...w wiekszosci przypadków :D :-D:-D

Mozecie polecić jakas ciekawa książkę ? Byłam ostatnio w Empiku ale w sumie nie mogłam sie na nic zdecydować :( a teraz to najlepszy czas na poczytania czegoś fajnego bo pózniej albo nie bedzie czasu albo siły :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Hej, wybierzmy moderatora :) W ogole najlepiej, by to byly 2 osoby, tak w razie co. Tak mysle, co?

Ktora chetna? Ktora ma czas?
Moderator powinien dbać o porzadek, trzymanie sie regulaminu, usuwac zbedne watki, zakladac nowe, kontrolowac liste, byc w kontakcie z adminami. I tyle, zadna filozofia :)
Jestem moderatorem na starym wątku (choc juz nie udzielam sie za czesto...) i jeszcze, gdy ktoras z dziewczyn z listy dlugo sie nie odzywala pisalam zapytanie na priv czy wszystko w porzadku.

Ja bym chciała byśmy umowily sie lojalnie, że jak ktoras obrazi sie czy z jakiegokolwiek powodu po prostu przestanie miec chcec sie udzielac, to by dala komus o tym znac... Bysmy sie nie martwily.

Na poprzednim synkowym forum zniknely tak nagle 2 stale bywalczynie. Wiecie jakie mialysmy mysli? Pisalam bez odpowiedzi...
Ja kompletnie się na tym nie znam, nawet suwaczka nie potrafię wstawic więc odpadam :p

Mam pytanie techniczne.
Na kompie mam suwaczek ustawiony u widac go tam. A na telefonie nie. Glownie pisze jednak z telefonu. Czy mam na telefonie wejsc w ustawienia i wkleic sygnature i to zalatwi sprawe czy jakos inaczej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ten sam problem. Robiłam już wszystko i nic. Jeśli Ci się uda to proszę napisz mi dokładnie instrukcję:)

Mozecie polecić jakas ciekawa książkę ? Byłam ostatnio w Empiku ale w sumie nie mogłam sie na nic zdecydować :( a teraz to najlepszy czas na poczytania czegoś fajnego bo pózniej albo nie bedzie czasu albo siły :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

ttez chetnie podłapie jakis tytuł.. bo dawno nic nie czytałam ;C chociaz ja niedlugo to bede wertowac podreczniki akademickie xD chcąc czy nie chcąc ;D

mi sie wydaje,ze jak sie napijesz raz na jakis czas i nie takiej za mocnej to nic sie nie stanie...
jak to mówią 'Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę' :p i ja sie z tym zgadzam...w wiekszosci przypadków :D :-D:-D
Ok. teraz jestem spokojniejsza...na samym początku nawet nie byłam w stanie pomyśleć o kawie bo mnie odrzucało ale teraz powoli zaczynam mieć na nią smaka choć oczywiście będę piła ją z umiarem...
Dzięki za info

Hej dziewczyny. Co myślicie o wyjściu do klubu? Moja kuzynka mi zaproponowala ( nie wie o ciąży, powiem jej) siedzę całymi dniami w domu. Wiadomo, ze bez alkoholu. Tylko czy to nie zaszkodzi. Nie mam suwaczka dodam, ze jestem w 10tyg. Nie wiem czy iść choc bylam juz na dwóch weselach.

reklama
Hmm ostatnie co czytałam to niezły kryminał, lubię taki dreszczyk emocji mogę polecić tylko że to trzy książki i teraz niedawno temu wyszła czwarta... ale jak przeczytałam pierwszą to musiałam resztę... Stieg Larsson "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet" Millennium

Do góry