reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Mnie od kawy odrzuciło nawet teraz jak sobie pomyśle o kawie to mi sie robi niedobrze :( a kawę uwielbiałam. Latte bądź cappuccino 3 razy dziennie piłam :) natomiast jak byłam w ciąży z córa to codziennie rano piłam lekka kawę z mlekiem :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

reklama
mi sie wydaje,ze jak sie napijesz raz na jakis czas i nie takiej za mocnej to nic sie nie stanie...
jak to mówią 'Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę' :p i ja sie z tym zgadzam...w wiekszosci przypadków :D :-D:-D

Mozecie polecić jakas ciekawa książkę ? Byłam ostatnio w Empiku ale w sumie nie mogłam sie na nic zdecydować :( a teraz to najlepszy czas na poczytania czegoś fajnego bo pózniej albo nie bedzie czasu albo siły :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

Hej, wybierzmy moderatora :) W ogole najlepiej, by to byly 2 osoby, tak w razie co. Tak mysle, co?

Ktora chetna? Ktora ma czas?
Moderator powinien dbać o porzadek, trzymanie sie regulaminu, usuwac zbedne watki, zakladac nowe, kontrolowac liste, byc w kontakcie z adminami. I tyle, zadna filozofia :)
Jestem moderatorem na starym wątku (choc juz nie udzielam sie za czesto...) i jeszcze, gdy ktoras z dziewczyn z listy dlugo sie nie odzywala pisalam zapytanie na priv czy wszystko w porzadku.

Ja bym chciała byśmy umowily sie lojalnie, że jak ktoras obrazi sie czy z jakiegokolwiek powodu po prostu przestanie miec chcec sie udzielac, to by dala komus o tym znac... Bysmy sie nie martwily.

Na poprzednim synkowym forum zniknely tak nagle 2 stale bywalczynie. Wiecie jakie mialysmy mysli? Pisalam bez odpowiedzi...
Ja kompletnie się na tym nie znam, nawet suwaczka nie potrafię wstawic więc odpadam :p

Mam pytanie techniczne.
Na kompie mam suwaczek ustawiony u widac go tam. A na telefonie nie. Glownie pisze jednak z telefonu. Czy mam na telefonie wejsc w ustawienia i wkleic sygnature i to zalatwi sprawe czy jakos inaczej?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam ten sam problem. Robiłam już wszystko i nic. Jeśli Ci się uda to proszę napisz mi dokładnie instrukcję:)

Mozecie polecić jakas ciekawa książkę ? Byłam ostatnio w Empiku ale w sumie nie mogłam sie na nic zdecydować :( a teraz to najlepszy czas na poczytania czegoś fajnego bo pózniej albo nie bedzie czasu albo siły :)

0d1yrjjgdubgvxu4.png

w5wqio4py03s1fij.png

ttez chetnie podłapie jakis tytuł.. bo dawno nic nie czytałam ;C chociaz ja niedlugo to bede wertowac podreczniki akademickie xD chcąc czy nie chcąc ;D

mi sie wydaje,ze jak sie napijesz raz na jakis czas i nie takiej za mocnej to nic sie nie stanie...
jak to mówią 'Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę' :p i ja sie z tym zgadzam...w wiekszosci przypadków :D :-D:-D
Ok. teraz jestem spokojniejsza...na samym początku nawet nie byłam w stanie pomyśleć o kawie bo mnie odrzucało ale teraz powoli zaczynam mieć na nią smaka choć oczywiście będę piła ją z umiarem...
Dzięki za info

Hej dziewczyny. Co myślicie o wyjściu do klubu? Moja kuzynka mi zaproponowala ( nie wie o ciąży, powiem jej) siedzę całymi dniami w domu. Wiadomo, ze bez alkoholu. Tylko czy to nie zaszkodzi. Nie mam suwaczka dodam, ze jestem w 10tyg. Nie wiem czy iść choc bylam juz na dwóch weselach.

reklama
Hmm ostatnie co czytałam to niezły kryminał, lubię taki dreszczyk emocji mogę polecić tylko że to trzy książki i teraz niedawno temu wyszła czwarta... ale jak przeczytałam pierwszą to musiałam resztę... Stieg Larsson "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet" Millennium

Do góry