reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Dzięki dziewczyny za opinie. Uspokoilyscie mnie. Zabiorę kotka do weterynarza na odrobaczenie ze względu tez na córkę ale nie będę panikować. Higiena wiadomo a kuweta zajmie się mąż.
Koteczek juz sie zadomowił i bryka po całym domu.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

reklama
Mamaasiaj współczuję cukrzycy. Miałam w poprzedniej ciąży tyko ze od połowy. Bardzo się boje ze znowu mnie dopadnie. Z nerkami tez miałam problem. W 20 tygodniu miałam atak kolki nerkowej i z mega bólem wylądowałam na tydzień w szpitalu. Lekarz myślał że poród się zaczynał bo tak mocno mnie bolało a ja prawie zawału dostałam no bo jak to poród w 20 tygodniu. To byłby już koniec.
Finalnie stwierdzono ze to kamica nerkowa brałam jakieś leki i przeszło ale dłuższy czas się meczylam. Oby teraz obyło się bez takich atrakcji.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

Ja ostatnio też miałam taki dzień. Obudziłam się z jakimś niepokojem i tak cały dzień. Ale kolejnego było już ok. Nie wiem skąd mi się to wzięło.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
To chyba taki nasz wewnętrzny niepokój no wiemy co mogłoby, ale oczywiście nie musi, się stać i dlatego tak się niepokoimy... to jest straszne i chyba nie ma kobiety która tego nie ma...

Młyna super wieści ja też nie mogę się doczekać genetycznych. Moja koleżanka właśnie na nich dowiedziała się jaka płeć. Zdziwiłam się ze tak szybko ale teraz jest już po połowie i lekarz potwierdził.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png

reklama
Do góry