reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Kamila ja mam czasami takie dni, że martwię się bardzo. Nie wiem jak ja wytrzymam do tego kwietnia. Ale i tak już jest więcej takich spokojnych dni, kiedy cieszę się ciążą.
Myślę, że moje małe to raczej małe nie będzie he he. Mąż ma 191 cm i waży 123 kg a ja mam 177 i ważę 75.

Joasia ale duże dziecko!

Wow jaki duży.....
Sory, 2,03 :) Minęło dwa tyg, jeszcze dwa do wizyty ciekawe ile urosło :D
sketch-1474303007769.jpeg

ckai43r886icswaj.png

Załączniki

• sketch-1474303007769.jpeg
    sketch-1474303007769.jpeg
    37,6 KB · Wyświetleń: 391
Joasia ale fajny już ten bobasek! Na tym zdjęciu na dole ma śmieszny gruby brzuszek:-) na bank mu dobrze u mamy w brzuszku. Dobrze mu dajesz jedzonka:-)

Ja bardzo chciałabym mieć dziewczynkę i mąż tak samo ale szczerzę najważniejsze żeby maluch był zdrowy... dla dziewczynki mamy już kilka imion a dla chłopca tylko jedno i jeszcze mężowi nie za bardzo się podoba... ;-) ;)

reklama
Do góry