santinia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz mi odradził wędzonych ryb... tylko smażone pieczone lub gotowane i to małe i tłuste... więc łosoś jest ok ale w innej postaci niż wędzony...Kochane jak jest z łososiem wędzonym? Można czy nie można jeść?
O widzisz, zapomnieć alarm o migdałach. Mąż wraca z pracy to zaraz go poproszę żeby kupił bo oszaleje. Normalnie czuje jakby mi ktoś wsadził kij nad żołądkiem i chciał wyjąć plecami.
moze spróbuj wejsc w swoj profil tam gdzie sie wkleja kod do suwaczka, skopiuj go, usun i wklej jeszcze raz... moze sie odswiezy...? nie wiem, nic innego mi nie przychodzi do glowyHm... moje suwaczki tez stoją w miejscu. Co jest?