reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

A macie przeczucia co do płci? Ja jakoś czuję, że będzie dziewczynka. Ciekawe czy się sprawdzi :D
Ja bym chciała dziewczynkę, ale czuję jak nie wiem co, że będzie chłopak [emoji65][emoji3]

ckai43r886icswaj.png

reklama
Hej dziewczyny. My dzis wróciliśmy do domu no weekendowym pobycie u rodzicow. Ucieszeni na wiesc o wnuku ;)
Mnie dzis znowu pobolewa glowa:/

ckai9jcgs36qh1uk.png

Mi mdłości tez juz przeszly, piersi bola glownie wieczorami... Spiaca jestem dalej w zdarza mi sie w ciagu dnia walnac drzemke [emoji14] ja musze zrobic badania teraz, na ktore nie koge sie podniesc. Moze jutro sie w koncu uda? Wizyte teraz mam 26.09, juz nie moge sie doczekac !;)
Co do intuicji... Jakos czuje, ze to chlopak:) zobaczymy czy ta kobieca intuicja sie sprawdzi;p
Co do zwierzat... Slyszalam rozne opinie, ale moja ciotka np uwielbia kotki i bedac w ciazy w domu,miala ich kilka a urodzila normalnie dwoch zdrowych chlopakiw wiec to nie ma reguly...
Ja mam psa, duzego ale nie pozwalamy mu spac w lozku-ma swoje miejsce. Jesli rano przyjdzie do nas przywitac to wtedy czasami wskoczy ale siersci nie zostawia bo ma jej malo:) ale ogolnie ja mam fizia na punkcie wlosow wiec gdyby zoatawial wszedzie to ja bym nonstoo,chodzila z odkurzaczem xD

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Ja tez mam wizytę 26 09.Co do płci to coś chłopak mi krązy po głowie.A to dlatego ,że brakuje mi chłopca do mnie podobnego:-D:-D:-D.Mam córke "moją" i parę "tatusiowych", a wiec dla równowagi....
Moje baby w 9 tyg. miało 2,72cm

Juz jestem po badaniach prenatalnych :). Wspaniałe uczucie :biggrin2::biggrin2: cudownie było zobaczyć swojego dzidziusia jak skacze, zgina rączki, obraca się itd :biggrin2::biggrin2::biggrin2:. Ma już 51 mm :).
Wszytko jest ok :biggrin2::biggrin2::biggrin2: zostaje mi tylko czekac na wyniki krwi w celu potwierdzenia :).
A teraz czekam w kolejce do mojego lekarza :)

O jej ale duże te wasze dzieci. Moje w 8t2d miało 1.5 cm. Moje to maleństwo. Która ma na termin 27.04.? Jakie duże są wasze skarby?
Ja jakoś też mam przeczucie na chłopaka. Jem kwaśne strasznie mnie wysyłała i jakoś tak inaczej niż z cora.

reklama
Juz jestem po badaniach prenatalnych :). Wspaniałe uczucie :biggrin2::biggrin2: cudownie było zobaczyć swojego dzidziusia jak skacze, zgina rączki, obraca się itd :biggrin2::biggrin2::biggrin2:. Ma już 51 mm :).
Wszytko jest ok :biggrin2::biggrin2::biggrin2: zostaje mi tylko czekac na wyniki krwi w celu potwierdzenia :).
A teraz czekam w kolejce do mojego lekarza :)

Super :-) gratulacje.
Ja dzis mam wizyte a za tydzien prenatalne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry